13 asiaa, jotka tekivät eilisestä TÄYDELLISEN!

Olen ihan eri ihminen täällä Californiassa kuin Sveitsissä. Sveitsi on tylsä ja liian jäykkä makuuni. Sveitsistä puuttuu tietty särmä ja syke.

Sulaudun tänne hyvin muiden joukkoon omalla positiivisella ja avoimella asenteellani. Yhtä lailla kun inspiroin vaikka kahvijonossa seisovaa jooganaista, niin minuun tarttuu myös hänen energinen asenteensa. It’s a win – win situation 🙂

Eilinen oli täydellinen päivä. Mikä teki siitä täydellisen? Kerron teille 🙂

 • Aurinko ja lämpö.
 • Aikainen aamukävely mieheni ja Lucan kanssa.
 • Latte ja croissantti.
 • Mukavat ja tyylikkäät vaatteet.
 • Poikien vienti kouluun.
 • Päivä rantabulevardilla mieheni ja Lucan kanssa. Puistossa trendikkäitä äitejä ja isiä.
 • Kävely Venice beachilla ja Abbot Kinney blvd:lla. Abbot Kinney on varsinainen trendspot.
 • Lounas mieheni kanssa lempirafla Gjelinassa (Abbot Kinney). Luca nukkui päikkäreitä vaunussa ja me saatiin olla kahdestaan. Tilasin pinaattisalaattia ja lasin viiniä.
 • Hengailu lasten kanssa.
 • Iltakävely ja rupattelu mieheni vanhimman tyttären kanssa rantaa pitkin auringonlaskun aikaan.
 • Elämäntyyli. Kaikki vetää tyylillään. Se on ihanaa.
 • Santa Monican joogamammat ovat cool.
 • Whole foodsin Cranberry Chia + Flaxseed snacksit. Namm!

Mahtavaa viikonloppua rakkaat <3

Täällä uusi aamu 🙂

 

11 Responses

 1. ihania kuvia! Miksette muuta sinne? 🙂 Voi kun olet hoikka, sun rintalastan luut näkyvät – en halua ilkeillä koska tiedän että jotkut ovat luonnostaan todella laihoja vaikka tekisivät mitä! Vaikutat syövän ihan hyvin, toivottavasti näin on 🙂 Nauttikaa!

 2. Minulla pisti myös silmään, että olet todella laihan näköinen. Myös kasvoista. Ole oikeasti varovainen, ettei kauneutesi ja fresheytesi kärsi jos liian laiha olet. Ihanai kuvia, olisi ihana saada vähän aurinkoa sieltä tännekin:)

 3. Mä en kestä, näyttää niin hyvältä kaikki! Varaan ihan just lennot! 😀 Nyt ollaan asian ytimessä, ihana miten huomaat kaiken sen hyvän energian ja positiivisuuden ympärillä. Kalifornia sopii sulle! Hymyilyttää pelkkä kuvien ja tekstin lukeminen, saati jos itse pääsisi paikan päälle fiilistelemään samaa. Taidan varata ne lennot! Kauan meinaatte olla maisemissa? Vai meettekö ihan fiilispohjalta? 🙂

  1. Karseen näköset noi sun törröttävät luut, oot kyl niin sairaan olonen tyyppi et käy sääliks :/

 4. Moikka, en yleensä kommentoi blogeja, mutta nyt tuli sellainen tarve. 🙂 Sun postauksiasi selaillessa vaan tulee sellainen hyvä fiilis ja varsinkin asukuvat inspiroivat todella paljon! Itselläni on inspiraatio pukeutumisen suhteen ollut jo pitkään vähän hukassa ja tämä blogi on palauttanut inspiraatiotani PALJON:) Kiitos siitä ja jatka samaan malliin, ihailen sun tyyliä todella paljon:))

 5. Mukavan näköistä, itse olen tuolla päin lomaillut ja oli ihanaa! Tuli mieleen: kiinnostaako miestäsi pukeutuminen ja tyyli? Tai ehdotatko/shoppailetko miehellesi vaatteita? Oma mieheni on laiska miettimään pukeutumista ja usein toivoisin että hän pukeutuisi paremmin. Itse kun panostan tyyliini ja nautin kauniista vaatteista.

 6. Onnex toi kahdessa kuvassa esiintyvä “entinen vaimo” on sentään nainen. Pahoittelen, mutta itse olet kyllä säääääälittävä pikku pimu. Jutut lapsellisia, mutta niin tuntuu olevan herra henkilökin, joka on leikkiin mukaan lähtenyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.