15 JUTTUA MINUSTA

RAKKAIN ARKIRUTIINI on herätä hyvien yöunien jälkeen pirteenä ja onnellisena. Sipaista suihkunraikkaaseen ihooni lempituoksuani, juoda kahvia ja samalla laittautua päivää varten. Myös se kun lähtee ulos ajoissa raikkaaseen aamuun ja hakee vielä latten jostain 😀

VAPAA-AJALLANI kotona, kuljen aina oloasussa. Pidän huolen siitä että tuoksun kuitenkin hyvälle, vaikka olisinkin loppuillan vain kotona sohvalla.

OLEN ÄRSYYNTYNYT jos jokin asia ei menekkään kuin olin suunnitellut. Koska olen vahvasti tunneihminen, niin järki ei aina kulje ensireaktioissani mukana. Yleensä kuitenkin rauhoitun nopeasti ja osaan analysoida tapahtunutta järkevästi. En kuitenkaan aina!! Shit! Ja sit ollaankin känkkäränkkänä jonkin aikaa.

HOIDAN IHMISSUHTEITANI ajoittain erittäin huonosti. Minua harmittaa se, mutta onneksi lähimmät ystäväni tietää ja tuntee minut. Perhe ja ystävät ovst mielessäni päivittäin, vaikka en heihin olisikaan yhteydessä niin usein kuin päässäni ajattelen että pitäisi olla. Nyt helpottaa, kun olen Suomessa.  <3

TYÖVIIKKONI on vaihteleva. Nyt on pari viikkoa ollut melko kiireistä. Esimerkkinä tämä päivä: Aamulla HM home aamupalatapahtumaan hetkeksi. Sieltä yhteen palaveriin, jonka jälkeen tapasin MINNAN ja mentiin lounastaa Teatterin terassille. Seuraamme liittyi mieheni, Stefu ja Saara..ja lounas venyikin siinä sitten. Samalla hoidin yhden puhelinpalaverin 🙂 Erittäin tehokasta toimintaa! Stockan kakkuosaston kautta Lucan päiväkotiin ja sieltä kotiin valmistelee tarjoilut siskojani varten. Ilta meni iisisti kotona.

RENTOUDUN usein. Rentoutuminen on tärkeää.

LAPSEN KANSSA olen hassu ja höpsöttelijä.

HOIDAN KAUNEUTTANI laadukkaalla unella, onnellisuudella, terveellisellä ravinnolla ja itsevarmuudella.

URHEILEN satunnaisesti. Kävelyä harrastan paljon.

NUKUN parhaiten omassa sängyssä mieheni vieressä.

LUEN tällä hetkellä Pauliina Rauhalan Taivaslaulu kirjaa.

HALUAISIN USEAMMIN kertoa lähimmäisilleni kuinka paljon heitä rakastan. Miehelleni ja Lucalle sanon sen joka päivä, mutta muille ystäville ja perheelle haluaisin heidän pysyvän ajan tasalla siitä kuinka tärkeitä he ovat minulle.

MIES ON perheen pää.

ODOTAN tulevaa kesää ja Lucan kevätjuhlia.

TYKKÄÄN mietiskellä ja uppoutua omiin ajatuksiini. Mietin paljon, välillä liikaakin. Päässä tapahtuu enemmän, kun mitä mun ulosanti on 😀 Pään sisällä olen erittäin syvällinen pohdiskelija. 

Sellaisia ajatuksia! En muista mistä lehdestä löysin suurimman osan noista “sanoista” , jotka sitten täydensin itse, mutta eikö niin ett tällaiset postaukset on teille lukijoille kiinnostavia?

xx

7 Responses

 1. Pakko kommentoida.. sun työpäivä kyllä kuulostaa TOSI kiireiseltä.. Oma eilinen TYÖPÄIVÄNI näytti tältä: työvuoro alkoi klo 11.00 ja päättyi 24.00. Sen aikana kerkisin peräti syödä kerran, mikrossa kertaalleen lämmitetyn ja jo jäähtyneen ruoan.. Kahvitkin join seisten odottaen seuraavaa hälyytystä.. Ajokilometrejä työvuoroni aikana tuli lähemmäs 1000km..
  Nyt lepoa kl 18.00 saakka, ja sitten päivystämään maanantai aamuun saakka.. jos hyvä säkä käy pääsen maanantai aamuna kl 9.00 nauttimaan LAADUKKAASTA unesta!!
  No kaiketi ammatinvalinta kysymys, mutta tuleepahan tehtyä jotain hyödyllistä..

 2. Minun kiireinen päiväni: herään kl 5, aloitan työt kl 7, valmistelen lääkkeet ym, kl 7.30 raportti, kl 8-10 insuliinien ym antamista potilaille, 10-11 kierretään potilaat lääkärin kanssa, 11 levottoman potilaan rauhoittelut, 12 puolen tunnin lounas kolmella keskeytyksellä, 12.30-16 potilaiden tapaamista, hoitokokous, kirjallisia töitä. Pakko jäädä ylitöihin tunniksi kun yhdellä mummolla on hengitysvaikeuksia. Kl 19 kotona koulutöitä että saa spesiaaliopinnot suoritettua. Oon kyl kade sun kiireisestä päivästä 😀 Mutta se tosiaan on ammatista kiinni! Naurattaa vaan välillä bloggaajien työpäivät kun vertaa ns tavallisempiin ammatteihin 😉

 3. Mies on perheen pää.

  Minkä takia susta siis lähtökohtaisesti mies on perheen pää? Omien kokemuksiesi perusteella?

  Itse on niin vaikea ymmärtää tällaista ajatusta ja vaikea uskoa että naisen ei “kuuluisi” olla yhtä lailla perheen pää kuin miehenkin. Naisessa ja miehessä ei ole mitään sellaista eroa jonka perusteella toisen sukupuolen tulisi lähtökohtaisesti olla tai olisi luontevampaa olla perheen pää.

  Perheiden tapa jakaa elatuksen hoito on siis perheiden ja pariskuntien oma asia mutta naisessa ei ole mitään sellaista minkä takia hänen _kuuluisi_ tai olisi luontevampaa tms. Jäädä kotirouvaksi. Ei yhtään sen enempää kuin miehessäkään.

 4. Mistä tunnet Jenni Dahlmanin ja onko hän läheinenkin ystäväsi? Millainen persoona hän on “siviilissä”? 🙂

 5. Hei. Mitä tapahtuu vaatteillesi joita et enää käytä? Myytkö niitä esimerkiksi kirpparilla? Asut nykyisin ilmeisesti Helsingissä?

Leave a Reply

Your email address will not be published.