2-VUOTIAS MUOTIBLOGGAAJA

Koska olen äiti, niin Luca on luonnollisesti mukana arjessa ja välillä asukuvissani. Tein valinnan jo heti blogini alkutaipaleella että Luca on mukana blogissani aina silloin tällöin. Sitä paitsi muotimamin poika tykkää poseeraa kameralle. Tässä teille vähän kuvia vuosien varrelta. 

Eikö olekkin hassua kuinka vaalea Luca on? Minua luullaan usein lastenhoitajaksi. 

Minusta on siistiä että ollaan näin erivärisiä, mutta samannäköisiä.

Luca tykkää bloggaamisesta, eikä häntä negatiivinen palaute satuta 😀 haha.

16 Responses

 1. Onpas hyvin pukeutunut nuori mies! 😀 Minä itsekin olen tummapiirteinen ja mies sitten vaaleaverinen suomenruotsalainen. Jännityksellä saa tulevaisuudessa odotella tuleeko vaaleatukkaisia ja sinisilmäisiä lapsia vaiko bruneja ja tummasilmäisiä.

  1. Ne on jännittäviä hetkiä, muutenkin oman lapsen miettiminen on jänskää.

   Rentoa sunnuntaita sinne <3

 2. Ihania kuvia, olette upeita! 🙂 mistäköhän tuo sinun valkoinen neule on? Tuo jossa on palmikkohihat ja pääntiessä sinistä (vai onko siinä joku muu paita alla)

  1. Kiitos! Kuule neule tais olla bershkan. Ostin viime keväällä Espanjasta, mutta annoin mieheni vanhimmalle tytölle sen kesällä. Aika varma että ostin sen Puerto banuksen mallista 🙂 Tuo sininen joka näkyy on mekko.

   xx

 3. Ei ehkä heti tule mieleen, että olette äiti ja poika kun olet itse tummempi. Kuvista ja videoista päätellen teillä on kuitenkin sama luonne, niin huumorin- kuin tyylitajukin 🙂

  1. No on 😀 mehän höpsötellään nonstop kotona. Iseasiassa molemmat, mieheni ja minä ollaan tosi rentoja ja hassutellaan paljon Lucan kanssa.

   Jos haluaa huumoria, niin tervetuloa seuraamaan meidän elämää 😀

 4. Luka on mielestäni aivan avomiehesi näköinen! Ei siis ihme että kysellään oletko hoitaja 🙂
  Minä odotan parhaillaan perheeseemme toista lasta. Minua jotenkin jännittää näyttävätkö sisarukset toisiltaan 🙂

 5. Varo, karies tarttuu helposti aikuiselta lapselle :O Tuosta kielikuvasta tuli mieleen…

 6. Ihanaa, että Luca voi muistella lapsuuttaan sitten joskus isompana internetissä! Eipä tarvitse etsiä kotialbumia kaappien syövereistä…

 7. Onko sinua koskaan kiusattu/haukuttu rasistisesti? Mielenkiinnosta kysyn kun itse olet suomalaiseksi tumma (kiitos espanjalaisen isän). Välillä ihastellan tummia piirteitä ja toisinaan käsketään painua takaisin mistä tulinkin 😀 En ole kyllä koskaan henkilökohtaisesti ottanut, mutta aika mielenkiintoinen ajattelutapa osalla suomalaisista on kaikkia kohtaan jotka vähänkin erottuu joukosta.

 8. Mistä olet löytänyt noita makeita lasten pipoja? Siis minkä merkkisiä ja mistä voi ostaa?

 9. Niin ihana, Luca!!! Tuli ihan valtava ikävä, niin iloinen pikkujätkä ja söpöjä kuvia! xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *