25 EURON OSTOKSET. ALE.

Shoes // 5 euros H&M

Shorts // 7 euros H&M

Knitwear // 12 euros H&M

Koska toivotte minulta usein esittelyä hyvistä ale löydöistäni, niin tässä olisi 25 euron ostokseni H&Mstä viime viikolla. Paita on L kokoa niin hyvin päälläni. Countryside / Marina tyyppiset shortsit iskivät minuun heti ja "espadrillos" henkiset popot verkolla lähtee mukaani Bodrumiin. 

Juuri ollaan lopetettu aamupala. Viikonlopun kunniaksi oli suklaamurja, viiniirypäleitä, kolme eri leipälajia, leikkeleitä, kasviksia ja terveellinen marjasmoothie. Näillä eväillä jaksaa istua autossa, kun lähdemme tänään Hankoon synttäri/kesäjuhliin. 

xx Didem

 

12 Responses

 1. Oletko seurannut Turkin tapahtumia?Oletko menossa sinne lähiaikoina, katsoin juuri uutisista, että ihmiset peruvat matkojaan ja lentoja on peruttu…ikävää…

  1. Olen seurannut. ? Ikäviä asioita tapahtuu koko ajan kaikkialla. Tekis mieli jäädä vaan neljän seinän sisälle kökkimään, mutta ei pelossakaan voi elää. Nythän Turkissa tilanne on kai rauhoittunut ja lentoyhtiöt lentää normaalisti.

 2. Makeet.. 🙂
  Tiesikkö, että fredan 2or+byYAT on 90% siis haloo: Ale! Huikeita juttuja, mut ne menee nyt nopsaan!

  1. Kiitti vinkistä..varmaan kaikki jo mennyt..haha. Tänään voisin kyl käydä pyörähtää. 

 3. Ihanaa, että sulla on viimeaikoina mennyt perhe bilettämisen edelle. Yhdessä vaiheessa tuntui, että biletit jatkuvaa menoo, mutta nyt sulla on Luca ja vielä miehesikin lapsia mukana aina. Et ollu block partyissa, kun lapsi meni edelle ja eilen ymmärtääkseni olit autolla lapset mukana siellä synttäreillä. Hyvä Didem <3

 4. Hei! Mitkä on kivoimmat baarit stadista 18-vuotiaille neitosille. Teatteriinhan me haluttais paljon, mutta ikä ei sinne riitä.

  1. hmm…vaikea. Oisko nyt kesällä kaivohuone? Tähän tarvitsen apua, koska en tosiaankaan tiedä. Ehkä Uggla siinä Annankadulla? 

   Help me ja tell me. Kiinnostaa myös tietää. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *