4 cities. 36 hours. 24 photos

 

1. Rakastan suomalaista musiikkia.                                    2. Täydellinen määrä tavaraa. Suunnittele etukäteen!

3. No makeup -selfie Arlandan lentokentällä.                         4. Vuohenjuustoleipä, viini, musa ja lehti. Omaa aikaa <35. Tälläkään kertaa ei mennyt ihan nappiin toi nimi.. 😀         6. Tuliaisia 😉 Coconut passion bodyspray&showergel!7. My bf knows what I like 🙂 tack älskling, puss!                  8. Vackra Helsingfors. Bästa stället i hela världen!!

9. Illallinen oli katettu, kun saavuin Stefulle ja Tomakselle.    10. Tarjolla oli oliiviöljyä, joka on valittu maailman     Naurettiin niin paljon koko illan.                                           parhaimmaksi ja sitä mydään “Chanel pullossa”.Luxurious!              11. My bff and personal assistent today 🙂                           12. From the shoot!13. Tintin meikissä <3 Excited!                                            14. Ihana aamupäivä 🙂                     15. Todella onnistuneet kuvaukset! Tyytyväinen minä!           16. Iphone musaa.17. With makeup 🙂                                                             18. Watch out. Mama jeansit tulee tänä keväänä! 19. Behind the scenes – look.                                                20. Aurinko ja Raybanit! 21. Chocolate heaven in Copenhagen 🙂                             22.Love bites: Almond with white choco,lime & strawberries.23. Mirror Selfie before getting on my plane back home.       24. Beautiful sunset through the window.

Oli ihana palata kotiin perheen luo, mutta teki hyvää myös lähtee! Nautin 100 % koko matkastani, omasta ajastani, meikistä, hiuksista, kuvauksista, cosmon työporukan tapaamisesta, mun parhaasta ystävästä ja hyvästä ruoasta ja vain olemisesta. Oli tosi onnistuneet 36 tuntia 😉 hahah!

Kuvien lopputulosta odotellessa 😉

No, oliko kivoja kuvia? 😀

xx puspus

 

 

4 Responses

  1. Ihana Didem! Oon vähän huonosti seuraillut sun blogia kun ollaan oltu paljon reissussa talven aikana, mutta nyt taas mukana! Luin kyllä jokaisen postauksen mitä oot kirjoitellut sillä välin. Mahtavaa saada susta ihan ammattilaisten ottamia kuvia, oot kyllä niin hurjan kaunis ihan vaan selfiekuvissakin ilman meikkiä. Varsinkin toi eka kuva, niin kaunis luusto kasvoissa ja hyvä ryhti! Sen lisäksi että oot kaunis, niin oot kyllä hurjan hauska, aito ja sulla on mahtava asenne. Jos oisin mies niin ehdottomasti tahtoisin sun kaltaisen naisen itselleni! Haha, no en oo, joten tyydyn vain ottamaan sulta vähän oppia ja inspiraatiota olla parempi nainen/äiti. Spontaanit videopostaukset on myös ihan parhaita. En malta odottaa että saadaan kuvamatskua!

  2. Hei! Oon aika uusi lukija eli löydin blogisi vasta ihan vähän aikaa sitten, ja nyt oon todella koukussa! Luin melkein samantien koko sun aiemman blogin ja tän läpi, ja odotan todella innolla sun tulevia postauksia. Oon tosi inspiroitunut ensinnäkin ihan jo sun tyylistä ja tyylitajusta, puhumattakaan siitä miten kauniilta näytät <3 Mut saan tästä paljon irti myös muilla tasoilla, tarkoitan esim. sun itsevarmuutta, on ihanan tuntuista miten seisot oman elämäsi ja elämäntyylisi takana anteeksipyytelemättömästi, ainakin sellainen fiilis mulle on tän blogin kautta välittynyt. Mä “kadehdin” sua sellaisella hyvällä tavalla; tää blogi tsemppaa mua itseäni tekemään valintoja jotka vie kohti sellaista elämää jossa voin matkustella enemmän ja tehdä enemmän asioita joita rakastan. On ihanaa että jaat paloja sun elämästä ja ajatuksista meille lukijoille! Tykkään siitä että tää blogi tuntuu moneen muuhun verrattuna spontaanilta ja tietyllä tavalla aidommalta, kaiken ei tarvitse olla aina niin tarkkaan hiottua ja harkittua (silloin tietty eloisuus helposti häviää). Hahah tässä kommentissa ei nyt kyllä oo päätä eikä häntää 😀 Mutta tarkoitus oli kiittää sua huikeasta blogista, olet todellakin saanut yhden vakkarilukijan lisää, ja toivon sulle kaikkea hyvää ja ihania asioita tähän kevääseen ja elämään ylipäätään 🙂 <3

  3. Dadam! 😀
    Oli kivoja kuvia. Ja oon samaa mieltä Kaisan kans, että sä oot todella kaunis ilman meikkiä(kin). Kiitti taas kivasta postauksesta ja inspiraatiosta aamuun.

  4. Olet kyllä yhtä kaunis meikittä, Wau. Tuleeko tämä kuvamatsku seuraavaan cosmoon?

Leave a Reply

Your email address will not be published.