AAMU RANNALLA

Joka aamu rannalla istuu ehkä minun ikäinen vaalea nainen yksin. Hän on anorektisen laiha. Hänellä on tietty kuvio, jota hän toistaa rannalla. Aluksi hän oli hyvin arka, jos kävelin rantapuistosta hänen läheisyydelle, niin hän käänsi päänsä ja siirtyi erittäin varovasti ja hitaasti. 

Seurasin häntä viime viikon, samalla kuin katselin Lucan touhuja. Nainen asettelee noin 20 minuuttia vilttiään, jonka jälkeen hän ottaa kosteuspyyhkeen ja putsaa kätensä hyvin tarkasti. Hänellä on mukanaan kolme eri reilun kokoista kassia ja aina samat vaatteet. Farkut ja Tpaita. Nainen on pitkä ja erittäin laiha. Kun viltti on aseteltu alkaa meikkaaminen ja peilaaminen. Tunti vierähtää helposti, että hän vaan taputtelee vähän jotain kasvoille. Jokaisen kerran jälkeen hän muistaa ottaa kosteuspyyhkeen ja hinkkaa "lika" pois käsistä. Kasvojen jälkeen siirrytään hiuksiin. Kaikki tapahtuu kuin hidastetussa elokuvassa.

Perjantaina lähestyin häntä taas, kun kävelin alas vilpottelee jalkoja kylmään mereen. Tällä kertaa hän vain jähmettyi ja taisin sekoittaa hänen rytminsä, koska hän hieman hermostui, yritin saada katsekontaktia hymyilemällä. Aiemmin se ei ole onnistunut, mutta silloin hän katsoi ujosti ja hymyili takaisin, jonka jälkeen käänsin katseen pois ja annoin hänen jatkaa touhujaan. 

Taisin sekoittaa naisen rytmin, koska hän alkoi uudestaan laittaa sitä vilttiä, vaikka se oli jo hyvin.

Joka päivä sama juttu. Tekisi mieli mennä juttelee naisen kanssa. Sanoa Moi. Mulla jää päähän aina pyörimään poikkeavat tapaukset. Tahtoisin tietää hänestä lisää. 

                                                                           xx Didem

3 Responses

  1. Pysäyttävästi kerrottu :O Ihana et sait hänet hymyileen 🙂 Olin kesällä Fuengirolassa ja Marbellassa ja siellä rannalla (en muista kummallako) näkyi joka päivä to-del-la pelottavan anorektinen vaalea nainen.. Tuli vaan mieleen tästä. T. nainen -83

  2. Hei jos vaan sopiva hetki koittaa, kokeile moikata – tai ehkäpä hymykin riittää. Kyllä hän varmaan on nähnyt sinut lapsen kanssa ja ehkä tarkkaillut samalla tavalla sinua, joten kannattaa yrittää jutella!

  3. Aika tarkka  ja intuitiivinen kuvaus, kiitos Didem 🙂 Tuli mieleen erään homeopaattisen lääkkeen oirekuva. Voisi sopia hänelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.