AAMUSTA ILTAAN

Unelma sunnuntai tarkoittaa sitä että nukun pitkään ja kun herään makaan sängyssä vielä jopa pari tuntia. Luen lehtiä, välillä laitan silmät kiinni uudestaan, katselen sängystä ulos ikkunsta sinistä taivasta ja kirkasta aurinkoa, mietin kivoja juttuja, olen laiska ja niin onnellinen. 🙂

Jossain vaiheessa on kuitenkin hyvä nousta ylös pehmeistä lakanoista ja valmistautua päivään. Tänään tein snadin päiväkävelyn kamerani kanssa ja kiitos ohikulkijoille, jotka nappasivat minusta pari kuvaakin.

Käyn päivittäin korkkarin Sis delissä. Haen sieltä aina sen sportti smoothien ja rasvattoman latten. Joskus istun hetkeksi siihen ikkunan äärelle koneen kanssa, mutta yleensä näkee liikaa tuttuja, eikä työnteosta tule juurikaan mitään.

Kahvittelun jälkeen ajoin Stockan herkkuun ja hain sieltä kaiken tarvittavan mun lasagnea varten. Teen hyvää lasagnea ja lupasin tehdä sitä vanhemmilleni tänään, kun he tulivat kyläilee. Lucalla on nimipäivä tänään, joten vietettiin vähän sitäkin.

Sellanen päivä mulla, ei nyt mitään sen kummempia valittuja paloja päivän tapahtumista, mutta miksi nyt lähtee värittää ihan normipäivää.

Nyt tähän hetkeen! Luca nukkuu, tiskikone pyörimässä ja Solsidan katsottu. Nyt meinaan ottaa kylvyn. Tuli kylmä, vaikka kaikki kynttilät taas palamassa.

                                                                                       xx Didem

 

8 Responses

    1. Mulla on pari vuotta vanhat Zaran kengät. oon käyttänyt näitä niin paljon ja tuun varmaan käyttää niitä niin kauan kunnes joutuu heittää roskikseen 😀

      Kiitos <3

  1. Hei aikasemmassa postauksessa sanoit et katot mitä laukkuja laitat myyntiin tms. niin tuli vaan mieleen että onko aikomusta myydä luikkarin vaaleenpunasta laukkua? 🙂

    1. 🙂 Sitä ei oo aikomusta myydä, mutta valkoinen Luikkarin Artsy bag lähtee myyntiin. Samoin mun musta Balmain.

Leave a Reply

Your email address will not be published.