AIR GUITAR HERO

Tokassa kuvassa näyttää siltä kuin vetäisin ilmakitara shown. Aikoinaan olen vetänyt yhden sellaisen jossain teatteri harkoissa ja muistan että vedin sen niin täysillä ja helkkarin komeasti. 

Oisko aika uudelle kokeilulle? Voisin pitää tässä seuraavaksi vieressä seisovalle miehelleni pienen ilmakitara alkulämmittelyn. 😀

Juuri ollaan menossa aamupalalle. 

Mahtavaa päivää kaikille!

                                                                                         xx Didem

12 Responses

 1. Moi! Sulla taitaa olla kans tollaiset “kovempaa” nahkaa olevat Martensit? Saanko kysyä, kuinka olet sisäänajanut ne? Mulla jäi kaappiin viime vuonna kun oli niin kipeät kävellä.. toivottavasti saan tänä talvena käyttöön 🙂

  1. Joo, kyllä on.

   Omani ovat tänä syksynä vasta ostettu ja ovat olleet ihan hyvässä käytössä, juurikin mukavuuden vuoksi. Minulla on 38 kokoset ja ne ovat aika reilut. Mistä kohtaa sulla ovat epämukavat? Onko mielestäsi liian jäykät?

   xx

 2. Heippa!
  Missä kannattaa käydä Helsingissa fixaamassa hiuksiaan esim. ennen illanviettoa (pesu ja kiharat tms) ?
  Antoniota olet kehunut , onko sinulla muita paikkoja , joita voisit suositella? 🙂

  1. Moi Jenna! Voi kunpa voisin suositella jotain, mutta mulla ei oikein ole kokemusta mistään muualta. Uskon että varmasti löytyy paljon hyviä. Pitää varmaan tehdä joku rundi.

   Omat suosikkini ovat kyl ehdottomasti nämä walkin paikat, koska olen maailman huonoin suunnittelemaan hiustenlaittoa etukäteen. 😀

   xx

 3. Millä tuotteilla sulle on tehty meikkipohja esim. Antonion ottamiin kuviin? Ja millä tuotteilla tai keinoilla yrität häivyttää tummat silmänaluset ja silmäpussit?

  1. Mun täytyy ihan kysyä Antoniolta, koska nyt en kyllä muista. :/

   Tummat silmänalukset piiloutuvat YSL valokynällä..käytän sitä kyllä aika harvoin.

   xx

 4. Oletko edelleen sitä mieltä, että haluat olla kotona ja tehdä jotain muotiin liittyvää vai onko tullut muita (ura)suunnitelmia?

  1. Sopivasti olinkin vielä netin äärellä. Ollaan just lähdössä Puerto Banukseen illalliselle perhetuttujen kanssa.

   Kyselet urasuunnitelmistani.:)

   Blogin puolella tämä syksy on ollut antoisaa aikaa. Hyvä flow on pysynyt. Bloggaaminen on työni ja olen onnellinen tämän hetkisestä elämäntilanteesta, jossa voin toteuttaa itseäni aika vapaasti. Suomessa ollaan oltu pitkään, joka on mahdollistanut paljon tapaamisia, yhteistöitä, pr päivä ja konkreettista läsnäoloa eri tilaisuuksissa. Muoti on se, jonka parissa kyllä haluan töitä tehdä.

   Saa nähdä mitä vuodet, bloggaaminen ja siihen liittyvät jutut tuovat tullessaan. Mietinnässä on ollut Helsinki design school, mutta se vaatisi vuoden läsnäoloa Suomessa. Tänä talvena lähdemme taas Californiaan.

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.