AJASSA TAAKSEPÄIN

Photos and Styling/ Antonio Flores

Dress/ ZARA

Leather jacket/ PRADA

Shoes/ CHANEL (vintage)

“Istun koneella, kyseesä on kriittinen hetki (saanko sen vai en). Mä sain!!! Hyppään ylös tuoliltani, alan tanssimaan ja tuulettamaan kuin viimeistä päivää”. Huutokauppa, uusi vaarallisen koukuttava juttuni.

Kolme vuotta sitten en olisi kuvitellut liittyväni Facebookin eri kierrätysryhmiin, saati sitten että seuraisin niitä näin aktiivisesti. Kaikista ryhmistä seuraan Facebookissa Design Corneria eniten. Sieltä olen tehnyt muutamankin hyvän hankinnan. Kaikki itse asiassa ovat olleet kenkiä. Nämä kuvissa vilahtavat Chanelin vintage nilkkurit lähti niin hyvään hintaan, että oli pakko saada ne. Design Cornerissa järjestetään välillä myös huutokauppoja.

Vaikka tämä onkin kiehtova laji, niin järki pysyy mukana. Punnitsen kyllä tarkkaan onko minulla oikeasti käyttöä ja jos haluan myydä tavaran eteenpäin niin onko se kannattavaa.

Ehkä enemmän olen yllättynyt siitä, että minua ei haittaa ajatus siitä että tavara on käytetty. Olen iloinen että ajatusmaailmani on muuttunut. Tietenkin haluan että tuote on hyvässä kunnossa, muuten en siitä ole kiinnostunut. Useimmiten kyllä esim Design Cornerin laukut, huivit, vaatteet, kengät etc..ovat ihan uskomattoman hyvässä kunnossa. Osa jopa näyttää käyttämättömiltä.

Onko Bukowskin huutokauppa teille tuttu? Minulle se tuli tutuksi viime viikolla. 😉

                  “Collect things you love, that are authentic to you and your house becomes your story.”

xx Didem

 

7 Responses

 1. Lumoavan kauniita kuvia taas ! 🙂 Silmät on sielun peili ja sulla hehkuu sun persoona ja persoonallisuus ihanasti kasvoilla, ihailen 🙂

  1. Mäkin ihailen …hahaha! Toi vika kuva on yks mun lemppareista. Ollaan hyvä tiimi Antonion kaa ja viikonloppuna mennään taas ottaa lisää asukuvia. 😉

   xx

 2. Moi Didem!
  Olisi kiva lukea postaus kodistasi. Jotakin kuvia, montako huonetta, millainen keittiö jne. 🙂 Aikaisemmasta julkaisustasi päätellen, tyylitajusi pätee myös sisustukseen!

  1. Uskon tytöt, että olisi kiva ;).

   Mä luulen että siinä vaiheessa kun meidän oikea koti Helsingissä valmistuu niin teen jonkunnäköisen koti/sisustuspostauksen.

   puspus

Leave a Reply

Your email address will not be published.