ANSWERS PART 2.

Oletko ajatellut perustaa blogikirppistä jossain kohtaa? Ostatko vaatteesi aina uusina, vai ostatko niitä käytettyinä? Ja viimeinen kysymys voisitko tehdä sen nutturavideon? Ja tulevaisuudessa muitakin videoita, esim. päivä Didemin kanssa?:)

– Joo se nutturavideo jonka olen luvannut kohta varmaan vuoden..mut kerron teille, olen oikeasti kuvannut sen jo kaksi kertaa ja mulla meni molemmilla kerroilla hermot kun videosta tulee liian pitkä!! Molemmilla kerroilla kun kuvasin niin just silloin nutturan teko kesti ja kesti ja hiukset sojotteli jok suunnasta 😀 Kolmas kerta voi onnistua 🙂 antakaa anteeksi!! Nutturavideo on kyllä tulossa! Hyvää kannattaa odottaa..hahaha! 

Blogkirppis..mietin sitä vakavissani jonkun aikaa, myös nettikauppaa. Blogikirppiksen toteutan varmaan jossain vaiheessa, mutta nyt haluan vielä antaa vaatteeni (ps. tulee aika paljon vaatetta tasaisin ajoin multa myyntiin) kirppikseen, jossa äidilläni on pöytä. Meillä ollut pöytä monta monta vuotta Riihimäen FEMMATORI kirppiskessä. Pöytämme on nr. 344. Eli sieltä voi bongaa mun, Deryan ja Lucan vaatteita. Meillä on paljon vakkariasiakkaita, joten iisi vaan lähettää kamaa aina sinne. Blogikirppis ei kuitenkaan ole poissuljettu ajatus..:) katsotaan siis! 

Videoista…jos nyt koitan saada eka sen nutturavideon julkaistua niin sit voidaan miettiä jatkovideoita..hihi.

Ostan vaatteeni kyllä uutena. Joskus teen kuitenkin vastustamattomia kirppislöytöjä 🙂

Millaista on elää bulimikkona?

– En ajattele sitä niin! Olen ollut bulimikko, en ole enää. Asia pyörii mielessäni enää harvoin. 

Uskotko ikinä parantuvasi bulimiasta?

– uskon, koska olen parantunut. Tietenkin sitä edelleen miettii mitä laittaa suuhunsa, mutta en usko olevani ainoa joka miettii :).

Nautitko oikeasti bulimiasta vai onko sinulla halua parantua?

– Olen parantunut jo vuosia sitten..se että ole laiha, treenaan, syön hyvin ja voin hyvin on huippujuttu. Elän terveellistä elmää ja olen hyvinvoiva. Painoni kuitenkin voisin muutaman kilon nousta ja uskon että lisää lihaksia, niin niillä nousee. Lucan syntymän jälkeen painoni laski pari kiloa lähtöpainostani ja olen myös huomannut liikuvani paljon enemmän nyt kun on lapsi. Ehkä pointtini oli se että en tavoittele maximaalista laihuutta, vaan elän tasapainossa ruoan ja liikunnan suhteen. Se on pääasia! 

Missä käyt töissä?

-En missään. Olen kotiäiti.

Miten jaksat matkustella koko ajan? 😉 mitä aiot tehdä jos/kun palaat työelämään vai aiotko jäädä kotiäidiksi pitkäksikin aikaa?

– Tällä hetkellä elämä on enemmän matkustelua, mutta en tee siitä ongelmaa. Lucan kanssa lyhyet lennot esim Suomeen menee hyvin. Pidemmät lennot Jenkkeihin onkin sit oma haasteensa + aikaerot siihen päälle. Jos on hyvä fiilis muuten elämästä, niin jaksaa 🙂 

En tiedä vielä mitä aijon tehdä. Kaikki avointa..voi olla että lähden opiskelemaan jotain muotiin liittyvää. 
Koska elämme näin liikuvaista elämää, niin on hieman hankala olla töissä. Ei minulla ole kiire työelmään..tällä hetkellä olen fulltime mommy ja kirjoitan tätä blogiani..joka inspiroi minua paljon. Aivan varmasti tulen tekemään jotain joka liittyy muotiin, hyvinvointiin, stailaamiseen..:) 

Aiotko tehdä jotain omaa elämälläsi (esim. opiskella)? En kysy tätä todellakaan pahalla ja toivottavasti et loukkaannu, mutta itseäni hirvittäisi, jos olisin täysin toisesta ihmisestä riippuvainen. Ja toisaalta myös ihan silkka tekemisen puute ja tarve toteuttaa itseään, ei Lucakaan ole ikuisesti kotona.

– Sama vastaus kun edelliselle kysyjälle 🙂 

Oliko sinulla heti rento ja vapautunut olo miehesi seurassa kun tapasitte ensimmäisen kerran? 
– NO OLI!! ei sen kanssa oikein voi edes jännittää..haha.

Mihin ihastuit hänessä ensimmäisenä?

– Ulkonäköön ja kaikki sen jutut oli huippuhauskoja :))) <3
 

Saat mieheltäsi ihania lahjoja, onko hänen varakkuuteensa kuitenkaan koskaan aiheuttanut negatiivisia vaikutuksia (esim. että tuntisit olevan hänelle velkaa, muiden ihmisten kateus, motiiviesi epäily tms.)?
– Aina tulee olemaan kateellisia ja sen mukaan sitten ilkeitäkin ihmisiä. Niihin ei kannata tarttua, eikä niistä välittää. Aina myös tullaan spekuloimaan mitkä motiivini ovat mieheni suhteen. Tärkeintä on että tunnemme toisemme niin hyvin että tiedämme miksi toistemme kanssa haluamme olla. Yleensä aina mietitään niinpäin että nuori kaunis nainen..onko hän vain rahan perässä. Miksi ei spekuloida toistepäin..menestynyt, varakas ja valtaaomaava mies..mitkä hänen motiivinsa ovat nuoren ja kauniin naisen suhteen? 
En koe että olen velkaa miehelleni lahjoista, ei meillä ole oikestaan ollut riitoja rahasta. Mieheni tykää antaa mulle laukkuja ja koruja, koska tietää intohimoni vaateita ja laukkuja kohtaan. Hän saa varmasti sen tunteen että arvostan lahjoja todella paljon ja olen ikinonnellinen siitä mitä saan. Haluasitko lisää lapsia?
– En nyt ainakaan, maybe joskus later. Luca on mun one and only.

Ette ole vielä naimisissa, haluaisitko olla?

– Haluaisin! Olen sellainen prinsessa pumpuli tyttö joka on unelmoinut häistä pienestä asti.


Mitkä koet olevan vahvuutesi ja mitkä heikkoutesi ihmisenä?
– Vahvuuteni: oman tien kulkija, kilttiys, kunnianhimoisuus, riskienotto, sosiaalisesti lahjakas.

-Heikkouteni: liian herkkä, todella tunneihminen (järki ei aina silloin toimi), se että aina ajattelen toisesta parasta voi koitua huonoksi minulle…ja kun en jostain ihmisestä pidä niin en ala mielistelemään (sehän onkin kyllä vahvuus). 

Mitä aiot tehdä työksesi kun lapsesi kasvaa, vai aiotko mitään?

-En vielä tiedä mitä elämä tuo tullessaan. En uskalla vielä sanoa mitään.


Mitkä ovat tärkeimmät asiat/opetukset, jotka olet oppinut omalta isältäsi ja äidiltäsi?
– Ole rehellinen, kunnioita miestäsi/vanhempiasi/läheisiäsi. Auta heikompaa. Usko itseesi.

Haluisin kuitenkin myös äitinä kysyä että muuttiko synnytys sun vartaloa jotenkin, vai ootko palautunut niin että olet itse täysin tyytyväinen? Entä miten äidiksi tulo muutti sinua ihmisenä?

– Raskausajasta ja sektiosynnytyksestä jäi tosi hyvä fiilis. Odotus oli helppo ja kilot jotka tulivat myös lähtivät saman tien kun Luca pulpahti maailmaan. Raskausarpia ei onneksi tullut ja kroppani palautui nopeasti omiin mittoihini…ja jopa olen laihtunut vielä pari kiloa synnytyksen jälkeen. Liikun paljon ja uskon että myös sillä on merkitystä millainen ruumiinrakenne ihmisellä on. Luita ei koskaan ole mennyt poikki, mutta olen aika siro luinen 😀 Olen kyllä tyytyväinen kroppaani. Tietenkin sitä pelkäsi et apua jos ei enää palaudu omiin mittoihin. 

Äidiksi tulo on muuttanut minua hyvin vähän..en tiedä onko se hyvä vai huono juttu, mutta koen että asiat on mennyt just niinkuin olen ajatellut (sit kun joskus olen äiti niin….) . Olen äiti, mutta olen edelleen se sama nainen, joka olin ennen Lucaa. En koe epäonnistumista äitinä olemisena. Minä olen paras mami Lucalle. Kehotan kaikkia äitejä muistamaan sen, kuinka tärkeää se oma aikakin on. Pitää tehdä aikaa parisuhteelle ja itselleen. 

Miten ootte tavannu miehes kanssa?
– Mieheni näki minut Teatterin vipissä ja kyseli minusta kaveriltaan. Viikkoa myöhemmin hän tuli kuokkailee kaverinsa kanssa Tony’s Deliin (tiesi että olen siellä) . Meitä oli 10 suomenruotsalaista mimmiä viettämässä kaverini läksiäisiä 🙂


Miksi asutte juuri Sveitsissä?
-mieheni juttuja:)

 
Sulla on upea iho, miten hoidat sitä?

– Kiitos! Ihoni on aina ollut hyvä, tasainen ja puhdas. Ei mulla ole mitään poppakonsteja..pesen/puhdistan kasvot päivittäin. Käytän Lumenen heleyttävää päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta. En omista meikkivoidetta, enkä pidä siitä lainkaan..voi olla että teen tässä väärin, mutta en koe että ihoni tarvitsee sitä pakkelia. Aurinko auttaa paljon siihen että saa kasvot näyttämään terveiltä. Juon vettä riittävästi ja nukun hyvin. Kuorin ja laitan kasvonaamion ehkä kerran parissa viikossa. Aika topakka vastaus 😀Luetko muita blogeja, lempparia?

– Satunnaisesti luen kyllä. Lemppari on varmaan fotballfrue.

Pidätkö eläimistä?

– Nojoo..en ole mikään eläinihminen. Pidän pienistä ja kilteistä koirista jotka ei pure 😀 muuten pelkään koiria siis tosi paljon.

Kaunein paikka missä olet ikinä käynyt?

-Nyt pistit pahan..apua..joko Sveitsin hulppeat maisemat kun ajelee vuoristossa tai sitten Aruban turkoosin sininen meri.

 
Missä olet syntynyt, ollut päiväkodissa/hoidossa ja käynyt kouluja?

– Olen syntynyt Espoossa. Minulla on ollut kotiäiti joten päiväkodissa en ole ollut. Ala-asteen kävin Hyvinkään ruotsinkielisessä koulussa. Ylä-asteen ja lukion kävin Helsingissä ruotsinkielisessä Norsenissa. Ylioppilaaksi valmistuttuani lähdin opiskelemaan AMK ARCADAAN Helsingissä. Opiskelin siellä sosiaalipedogogiikkaa/lastentarhanopettajaksi.

Mitä kieltä puhut vanhempiesi ja siskojesi kanssa?
– Äidin ja pikkusiskon kanssa puhun ruotsia. Isosikon kanssa suomea ja ruotsia. Isän kanssa turkkia ja suomea. Äiti ja isä keskenään puhuvat suomea, mutta äitini on opetellut myös turkinkielen aikoinaan joten puhuu myös sitä. Eli kotona meillä on 3 kieltä käytössä 🙂 Isäni ei puhu ruotsia, mutta ymmärtää paljon.

Oletko asunut turkissa?
-En ole.

Mitä kieltä puhut/kirjoitat parhaiten?
– Ruotsia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *