AUTONRENKAIDEN VAIHTO

Mikä mahtava päivä takana tänään. Aamulla Luca päiväkotiin ja sitten hakemaan Stefu. Robert’s coffeen kautta Herttoniemen automestaan vaihtaa renkaat. Nainen ja autokorjaamot-> aina yhtä eksottinen näky.

Istuttiin kahvilla ja puhuttiin tosi kovaan ääneen joku tunti, kun venattiin mun autoa. Sieltä kaupunkiin ja auto parkkiin. Käytiin Urban A:ssa. Mukaan tarttui sormus. En ole vuosiin käyttänyt sormuksia. Sormuksesta lisää mun instassa.

Urban A:ssa pyörähti toinen tunti, josta jatkoimme Miltton Showroomiin ja Amexoffline Adidas popuppiin (josta kerron lisää myöhmmin), mutta niillä oli aika mageita juttuja must say! Uuudenmaankadulta takas Erottajalle syömään puolikkaat pizzat Skifferiin ja sit Lucan haku päiväkodista. Mieheni ja Lucan kanssa vielä vähän puistoilua ja kotimatkalla hyvää aasialaista Tigerista.

Loppupäivä menikin järjestelyissä. Henkarit loppui kesken, joten järjestelytkin jäi vähän kesken. Onneks systeri tuli käymään.

Sellainen päivä. Kiitos ja Hyvää yötä! Pus.

Kuvat/Stephanie Wardi

 

3 Responses

  1. Oisko postaus suomen ja suomenruotsalaisen kulttuurin ja ylipäätään suomalaisten ja suomenruotsalaisten tyylin ja käytöksen eroista mitään? Ois kiinnostava aihe sinänsä et oot seurannut molempia aitiopaikalta 🙂 Itse olen nähnyt vain siltä osin minkälaisia suomenruotsalaiset ovat suomalaisten seurassa mutta se ei mielestäni anna koko kuvaa koska molemmat osapuolet sopeuttaa omaa käytöstään toistensa seurassa ja tyylit sulautuu hieman. Myös tietynlainen vastakkainasettelu saattaa kiristää vähän molempia ja lopputulos ei ole niin luonnollinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.