Be Fearless!

Olin varsin rohkea tänään 😀 Tuutte tippumaan kun kerron mistä on kyse!

Koirapelkoni juontaa lapsuuteen saakka. Siihen ei liity mitään sen dramaattisempaa, kun että mua pientä 4 vuotiasta tytöntylleröä ajoi takaa iso katukoira Turkissa. Sen jälkeen olenkn vältellyt isoja koiria enimmäkseen. Pienet söpöt koirat ei mua haittaa, kunhan ne ei liikaa hypi, nuole ja tee reikiä mun sukkahousuihin. :))

Mun ensimmäisellä poikaystävälläni oli Nappe koira ja sitä mä rakastin..mutta ennen kun koiran ja mun rakkaus alkoi kukoistaa, niin piti kyllä tsemppaa koirapelkoni kanssa. 🙂

Tänään päivällä kun yritin epäoivoisesti yksin ottaa asukuvia puistossa, ohi kävelI kaksi todella eleganttia naista koiran kanssa. Toinen naisista kysyikin jos tarvitsisin vähän helppii, näytti varmaan sen verran epätoivoiselta mun touhu. Vastasin -YES!! That would be awesome!! Sit naiselta tuli idea, jospa haluaisin koiran mukaan rekvisiitaksi..vähän niinkuin ulkoiluttaisin sitä. Olin niin innoissani vaan kaikesta siinä tilanteessa, että vastasin nopeasti kuin apteekin hyllyltä että – Yes, please. I love dogs! 😀 Hahah!

Koira oli söpöläinen ja sopivan kokoinenkin kuvaussessioon 😉 Olin rohkea enkä pelännyt sitä lainkaan. Kuvistakin tuli oikein hyvät ja sitä paitsi toi koirahan sopii mun tämän päivän tyyliin ihan perfecto! Eikö?

Muutenkin oli tosi hyvä päivä taas tänään. Kertokaa miten teil on mennyt?

Kuvat/ Elegantti lady puistossa

 

4 Responses

  1. Ihania kuvia, ihana asu, ihana koira ja hauska tarina! Ihan mahtista, että käytätä random-ihmisiä kuvaajana :). Love it!

  2. Mikä asu!!!! Perfect! Ja kyllä, koira sopii siihen täydellisesti. Mä en tartu tohon koirapelkoon 😉 vaan siihen että oot niin peloton ihmisten kanssa. Pyydät (tai ne tarjoutuu, mutta minä oisin varmana nounouthanks) niitä ottamaan kuvia ja naps päivänasukuvat otettu! Hyvä, jatka samaa rataa! Aurinkoa kevääseenne!

  3. Olisi mahtavaa jos sunkin blogia voisi mahdollisimman pian seurata bloglovinin kautta, se on niin kätevä :)) Kiitos huipusta blogista, odotan aina innolla seuraavaa postausta! Terkut xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.