BEIBI, RÄJÄYTÄ MUT TÄSSÄ!

Välillä uppoudun maailmaani, musavideoihin, elokuvatrailereihin, muistoihin, tuleviin juttuihin, unelmointiin. Haloo Helsingin Beibi biisi tekee mulle joka kerta jotain, kun sen kuulen. Mussa tapahtuu jotain ja valtavat tunteet nousee pinnalle. Voisin imrpovisoida tunteeni yleisölle ja lupaan että se voimakas fiilis välittyis yleisölle. Biisi sopii hyvin mun ja mieheni alkuaikoihin ja muutenkin lyyrikka ja soundi on mieleeni. Ellin ääni on niin seksikäs. Biisissä tämä kohta: ” ja mietin mikä tunne tää on – ooi ei.” Viettelevä ääni!  Kuunnelkaa!

Silloin kun tapasin mieheni niin se todellakin oli kiellettyä huumaa mun puolelta, mutta hän vei jalat mun alta ja tajusi mut heti! 😉

Ja just nyt kun mulla on tällainen fiilis päällä ja mä haluaisin kertoa ihan hirveesti kaikkia asioita, niin mun mies keskittyy just silloin johonkin typerään väittelyyn facebookissa. Mistä väitellään? – Venäjän historiasta, kevyt aihe. Mieheni tietää Venäjästä paljon, erittäin paljon, enkä lähtis väittelee hänen kanssaan. Tuossa se mun tyyppi makaa sohvalla ja kirjoittaa melkein A4 pituisia vastauksia ja mä tuun siihen viereen kesäfestarimoodi päällä, koittaen saada hänen huomion, kertomalla kuvitteellisia tapahtumia tulevasta kesästä. 🙂

Anyways..diggaan kyseisestä biisistä ja se tulee olemaan mun biisislistalla tänä kesänä.

Kyllä mä huomion sit lopulta sain. <3 

Huomenta teille ja hyvää päivää 🙂 

Kuka sä oot ja mitä teet mun edessäni kello viis, on aamuyö ja uppoon taas sun silmiis ja mietin mikä tunne tää on – oi ei. Kello lyö kuus, muutetaan maailmaa ja naapuri huus ”olkaa jo hiljempaa!”, mut meidän avaruus on tässä vaikka hiffaa muut ei. Mitä sä teet kun katsot mua se ohi ei mee, toisin kun muut katseet joita niin pelkään. BEIBI räjäytä mut tässä, BEIBI aamuhämärässä, BEIBI sä et tarvii mitään muuta jos saat suudella mun punaista suuta. BEIBI räjäytä mut tässä, BEIBI puolielämässä, BEIBI mä en tarvii mitään muuta jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta.

Suhteet ei muutu paremmaks oli niitä takana tuhat tai kaks, mä kävin yhä uhkarohkeemmaks ja rakastuin yli rautamuurin. Ja kun tuli kohtaa vihdoin ilman siitä tulee kuumaa, tää on meille kiellettyä huumaa, tää on voima kaikkein suurin. Pyyhi pelko pois ja näytä kuinka käsi tatuois silmät mun selkään, että aina sut nään.

BEIBI räjäytä mut tässä, BEIBI aamuhämärässä, BEIBI sä et tarvii mitään muuta jos saat suudella mun punaista suuta. BEIBI tartu muhun kiinni, BEIBI oon sun heroiini, BEIBI sä et tarvii mitään muuta jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta.

Jos mä tähän lähden mitä en tehnyt muiden tähden, niin ole mulle sen arvoinen. Jos mä tähän lähden sua piiloon kätke en, vaan aion olla silminnähden onnellinen.

Mä tiesin sä oot tehty mulle, sä tiesit mä oon tehty sulle. Mä oon sun, sä oot mun.

9 Responses

 1. Toi on hyvä kappale, kuulostaa aina vaan paremmalta 🙂 Venäjä, Venäjä, Venäjä! Vai mites se kuuluisa lausahdus menikään…Mulla kans mies joka vois väitellä aiheesta loputtomiin. Mä oon kyllä itekkin sitä mieltä että ihmiset ymmärtää väärin sitä yhteiskuntaa ja historiaa. Koulussa opetettu historia pitäis esittää tulkintana, ei niinkään faktana. No joo, menipäs taas 🙂

 2. Toi on hyvä biisi, saa multakin bojot 🙂 Oon luullu et vaan mulla on mies joka jaksaa olla erittäin kiinnostunut naapurimaamme historiasta 🙂 No joo, olen itkekin sitä mieltä että suurin osa ei ymmärrä sitä yhteiskuntaa ja sen historiaa. Koulussa opetettu historia on tulkinta, ei varmaankaan absoluuttisen tosi.

 3. Ihana,elämäniloinen kirjoitus!! se miten kuvailet sun innostusta ja vuorovaikutusta miehes kanssa muistuttaa ihan omaa tapaani:) have a good day (/night)!!

 4. Mistä olet ostanut nahkatakkisi? Tosi kiva, itsellä olisi hakusessa samantapainen.

 5. Oot kyl nii rakas… 😀 sait mut niin naureskeleen hyvällä täällä 😀 saat nii hyvin välitettyy sun fiilikset tänne ruudun toiselle puolelle 🙂

 6. Musta se biisi taas on niin ärsyttävä, mutta en tykkää suomalaisesta musiikista. Kauheeta huutoa ja valitusta ;D Mielipiteensä kullakin, muhun ei uppoo yhtään. Kuunteletko muuten turkkilaista musaa?

 7. Moi Didem! Nyt on pakko kommentoida ensimmaista kerta. Tormasin sattumalta sun blogiin jokunen kuukausi sitten, ja jain huomaamattani koukkuun. Siita lahtien olen lukenut oikeastaan jokaisen postauksen. Varmaankin siksi, etta pidan todella sun suoruudesta/aitoudesta ja samastun sun elamanasenteeseen. Moni asia koskettaa myos henkilokohtaisesti, ja noista asiosta on niiin vapauttavaa kuulla myos jonkun toisen, eli tassa tapaukssessa sun, sanomana. Taa biisi, ‘Beibi’… kuulin sen ekaa kertaa nyt sun takia, vaikka olisin silta muutoin tod.nak. valttynyt, koska en asu Suomessa … Onnen kyyneleet kirveli silmissa jo pelkastaan lyriikoiden lukemisesta. What can I say – asiat ei oo niin mustavalkoisia / rohkeat palkitaan – the right for true love overrides all the other rules / no one is in charge of your own happiness but you.

  Suosittelen vastavuoroisesti: London Grammar, Interlude:
  “Grey stares beneath the moon
  Tonight I’ll be dreaming of you
  People and rhythm instead
  And there you’ll be
  There you’ll be inside my head

  Hmmm, I will dream of you
  Hmmm, you’ll dream of me too
  Hmmm, your hands, they’re on my face
  Hmmm, there would be no better place …”

  Ps. Kivat kuvat Kaliforniasta piristaa paivaa! 😉 Jatka samaan malliin!

 8. Teetkö vielä musiikivideoita? Olen nähnyt sinut yhdessä turkkilaisessa musiikkivideossa, muutama vuosi sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *