BLACK SWAN

Minulla oli noin tunti aikaa pukea itseni L.A. fashion weekille. Steve Maddenin korot hommasin samana päivänä, mutta muuten asusta ei ollut tietoakaan, muuta kuin että halusin laittaa pitkän mustan trenssini.

Siispä lähdin rakentaa asua trenssin kautta. Mietin tulevaa showta, Antti Asplundia ja itseäni -> mustaa, mustaa ja mustaa. Musta on toimiva ja aina myös muodissa. Paita, joka vilahtaa takin alta on pari vuotta vanha Topshop löytö. Paita ei ole pelkkä boring musta, vaan siinä on huppu ja magee tekonahka osio, jonka takia laitoin sen juuri sinä iltana päälle.

Pukeutumisellani ilmaisen myös sen hetkistä fiilistä ja asennettani. Hattu on elegantti elementti. Hattua käyttäessäni ryhtini paranee ja saan jopa vähän lisäsenttejä. 😉 Vielä ei ole tullut vastaan parempaa hattua kuin H&M hattuni.

Tänä päivänä en harrasta tilanne pukeutumista juurikaan ja olen aika uskollinen tyylilleni. Vielä pari vuotta sitten en olisi voinut sanoa näin.

Oletteko muuten huomanneet itsessänne tai ystäväpiirissänne, kuinka elämänmuutokset voi vaikuttaa myös puketumiseen?

Tässä kuitenkin kuvia tyylistäni. Mitä sanotte? Näyttääkö minulta? 

I totallly loved it. 

Hyvää pääsiäistä puput <3

Kuvat/SARA

 

18 Responses

 1. Ihan on sinun tyyliset kledjut. Vikassa kuvassa olet niiiiin kaunis.
  Ihanaa pääsiäistä sinulle, sekä perheellesi.

 2. Moikka, tykkään sun blogista, sillä vaikka sun mielipiteet on itellenikin välillä esimerkiksi melko raflaavia (olen itse uranainen niin ollaan vähän eri lähtökohdista) niin vastaat kaikkiin kommentteihin suoraan ja et ns peittele asioita.. tai siis paljon on nähny vaikka näitä blogeja (strictly style alkuaikoina) yms jotka elää myös miehen rahoilla, mutta ei ns itse myönnä sitä, tai siis suomessa ei kaikilla ole varaa chaneliin niin ihmisiä kiinnostaa miten se on hankittu, (itse olen esimerkiksi itse tienaamillani rahoilla ostanut, mutta koen sen ihan normaaliksi että kysytään, luultavasti olisin itsekin utelias) ja jos kirjottaa julkista blogia niin on ihan normaalia että ihmiset utelee, niin sitten tulee näitä jotka vastaa, että asiahan ei kuulu teille tai ai kamala nyt loukkaannuin kun kutsuitte minua miehen rahoilla eläväksi kotiäidiksi mikä olenkin, mutta sä vastaat aina rohkeasti ja rehellisesti ja olet mitä olet ja se on musta se mitä kaikkien pitäs tehdä, oli sitten millainen elämäntilanne tahansa ja se mikä erottaa sut monesta. Olet mitä olet ja kerrot sen maailmalle ja et yritä antaa sellaista kuvaa mitä et olet. Peace ja hyvää pääsiäistä meren sille puolen!

  1. Kiitos Jessie tästä hyvästä kommentista. Mulle tuli hyvä mieli ja asia on just noin kun sanot.

   Hyvää Pääsisäistä! Munajahti takana ja kohta Suomikirkkoon 😀

   pus

 3. Vau didem miten upeita kuvia ja kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs kokonaisuus! Ja aivan ihanat korkkarit ja oot kyllä niin upea itsekin! 🙂

 4. Mistä saisin tuollaiset tai tuon tyyliset mustat housut jotka näyttää tyylikkäiltä, mutta on ns löysät ja mukavat päällä? Aivan ihana tyyli ja kaunis olet 🙂

  1. Zarasta esim? Minun ovat Zarasta. Ostin vihreät samantyyppiset just forever21ista. Uskon että aika monessa liikkeessä tänä keväänä on tämäntyyppisiä housuja.

   Kiitos Saara <3

 5. Hei, luin ekaa kertaa blogiasi ja selailin todella vanhojakin postauksiasi 🙂 Pidän todella paljon tyylistäsi, olet häikäisevän kaunis ja arvostan hyvää itsetuntoasi. Erityisesti pidin videoistasi, koska sinulla on todella luonteva ja aidosti iloinen ulosanti. Yleensä bloggaajat vaikuttavat jotenkin jäykiltä videoillaan. Olisikin hauskaa nähdä niitä lisää!

  Lisäksi huomasin, että tyylisi on kehittynyt huimasti parissa vuodessa. Vanhimmissa postauksissasi näytit aika tavalliselta pissikseltä pillifarkuissa ja tiukoissa topeissa… 🙂 Kokonaisilmeesi oli muutenkin tummempi ja yksinkertaisempi. Osaatko sanoa, miten olet lähtenyt tyyliäsi kehittämään ja onko se ollut tietoista? Itse olen 20-vuotias opiskelija ja voin sanoa, että asuni ovat päivittäin lähes samanlaisia ja todella tylsiä. Päädyn aina ostamaan lähes täsmälleen samanlaisia vaatteita hieman eri leikkauksella, vaikka haluaisin näyttää erilaiselta!

 6. Upea tuo viimeinen kuva sinusta, olet niin kaunis! <3 Täällä jo viimeinen pääsiäisvapaa menossa ja huomenna jatkuu arki, kohta aamulenkille! Hauskaa maanataita sinne veden toiselle puolelle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.