Didem- always with love

 
Olen rapu horoskoopiltani. Olen hyvin tunteikas, herkkä, empaattinen, kunnianhimoinen. Kun välitän ja rakastan, niin teen sen niin voimakkaasti että se toinen ei ehkä edes tajua arvostaa asiaa. Olen luonteeltani iloinen, positiivinen, läheisyyden ja rakkauden kaipaava, nautin muille ilon antamisesta, auttava, ajattelevainen, ajattelen paljon, melkein koko ajan eri asioita, pelkään tulevaa, sulkeudun helposti, itsevarma, kaunis sisäkuori ja sydämeni on aidosti kultaa. Olen tulinen, mutta osaan pyytää anteeksi. Olen romanttinen. Olen siunattu siitä että olen saanut elää hyvin rakastavassa perheessä, lapsuus tuo minulle vain hymyn kasvoilleni. Toivon samaa omalle pojalleni <3  Tässä kuvia lapsuudesta 🙂

                                                                                                                                                      “The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”                                                                                                                                        -Eleanor Roosevelt-

Leave a Reply

Your email address will not be published.