En tosiaankaan ole lopettamassa..

.olen vain ollut lomailemassa ja samaan aikaan niin kiireinen etten ole kerennyt kirjoittelee mitään. Ei ole oikeasti ollut aikaa istahtaa alas ja kunnolla keskittyy blogiin. Nyt eletään muutosten aikaa, suuria muutoksia luvassa ;). Toinen harmillinen juttu (aikapulan lisäksi) on että mun kamerakin hajos tässä kesän aikana :/ eikä takuukuittia löydy mistään. Eikä todellakaan eka kerta kun takuukuitit häviää multa. Voitte kuvitella kuinka iloinen rakkaani on tästä ;).

Nyt mä makaan sohvalla ja huokaisen (viettelevä huokaus) ..sillä tarkoitan että on niin paljon hyviä tunteita kropassa tällä hetkellä. Kevätkääryleet on valmistumassa uunissa iltapalaksi. Minusta tuli eilen TÄTI syötävän suloiselle pikkuprinssille <3, ensi viikolla lähdemme sukuloimaan Turkin Bodrumiin ja sieltä seikkailut taas jatkuu.

Kesän tapahtumia saatte kuva muodossa. Kuvia ei ole sen kummemmin, kamera episodin vuoksi. Kesäni 2013 koostui oikeastaan hyvin tiiviistä perhe elämästä, järjestelyistä, ystävien kanssa juhlimisesta, Hangon regatasta, Inkoon saaristosta, Lahden Summer upista, pienistä riidoista mieheni kanssa (hah, mitä elämä ilman niitä oliskian meidän välillämme), Sini Sabotagen levikset repee biisistä (Lucan ehdottomasti tämän hetkinen number one suosikki <3, grillistä, mummolasta.

Onko teillä ollut ikävä?

Mä rakastan bloggaamista ja nautin suuresti kun aina teille näpyttelen. Olen niin mutruhuulena tauostani, sorry. Ei vaan kertakaikkiaan ehtinyt pysähtyy edes hetkeksi.

BUT…It’s good to be back 😉 <3 xx

Kysymys teille: Haluatteko ennemmin lyhyitä bloggauksia muutamlla kuvalla ja just sillä hetklellä kun olen jossain, vai ennemmin että kerron myöhmmin illalls päivästä? Joten vastauksia siihen miten haluatte minua seurata? 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *