ENSIMMÄISET KUVAT UUDELLA CANONILLA

Kerroin eilen, että aijon käydä siellä Rajala pro shopissa ja niinhän mä kävin. 

"Canon PowerShot G 7X on ehdoton valokuvaajalle, joka haluaa helposti mukana kannettavan, kevyen ja erinomaisella kuvanlaadulla varustetun kompaktikameran. Suuri 1" kenno, sekä kinovastaavuudeltaan 24 – 100mm f/1.8-2.8 objektiivi tarjoaa erinomaista kuvanlaatua heikommassakin valossa. Sisäänrakennettu ND-suodin mahdollistaa pidempienkin suljinaikojen käyttämisen, kun se ei muuten olisi mahdollista."

"Tallenna tarkkoja ja yksityiskohtaisia kuvia haastavissakin olosuhteissa: valovoimainen (f/1,8-2,8) objektiivi päästää runsaasti valoa kennoon. 4,2x optinen zoom (24–100 mm) sopii täydellisesti sekä laajakuviin että lähikuvaukseen. Hyödynnä suurta valovoimaa pisimmällä polttovälillä, niin saat taitavia muotokuvia, joissa on kaunis perspektiivi ja taustan sumennus."

Kamera ekspertti puhui niin paljon ja suurin osa jutuista meni vähän ohi. Kuitenkin hän vakuutti, että minun (bloggaajan) käyttöön riittää loistavasti tämä powershot G7X ja näin uskon minäkin. Myöhemmin voin vaikka hankkii ison järkkärin, jos siltä tuntuu. Tämä canon mahtuu jopa mun cube malliseen punaiseen Chaneliin. 

Eilen opiskelin vähän mitä eri nappulat tarkoittaa ja ajoin Herttoniemen rantaan kokeilemaan ja ottamaan paljon testikuvia. Mullahan ei ole photoshoppii tai lightroomia vielä ainakaan, mutta mielestäni nämä kuvat ei edes tarvinnut mitään sen kummempaa käsittelyä.

Mua saa tsempata 😀 haha!

Kivaa päivää kaikille.

                                                                                                      xx Didem

 

9 Responses

 1. Hei vautsi, tosi hyviä kuvia! Kamera on hyvä, mutta olet kyllä itsekin kehittynyt kuvaajana todella paljon 🙂

 2. Sulla on kyllä hyvä silmä – kuvat näyttää ilman muokkaamistakin tyylikkäiltä, kun ne on sommiteltu noin hyvin 🙂

 3. Hyviä kuvia! Etpä minun nähdäkseni taida neuvoja tai tsemppiä kuvaamisen suhteen tarvita ? Pidän blogistasi, koska siitä välittyy AITOUS. Onnellista Uutta Vuotta!

  1. Saaga, kiitos. 

   Kyllä mä mielelläni otan vastaan, esim jos tiedät jotain hyviä sivuja/kirjoja jossa voi lukea valokuvaamisesta. 

   Blogi pysyy aina aitona 😉

   xx

 4. Taiteellisia, kauniita kuvia. Minäkin pidän tästä blogista, uskon että tämä on kovassa nousussa. Jotkut blogit alkaa lässähtää, mutta täällä on luova hulluus irrallaan.

  1. Kiitos tsempeistä. 

   Toivottavasti on nousussa ja mä pysyn aktiivisena. Ainakin fiilis on hyvä täällä. 

   Tulin just sis deliin aamukahville kirjoittamaan päivän postausta. 🙂

   Hyvää maanantaita. pus

 5. Sulla on kyllä silmää kuvaamiselle, nämäkin näyttää tosi kivoilta, vaikka muokkaamattomia ovatkin! 🙂 Saat kuvista kuitenkin vielä enemmän irti, kun pikkuisen jälkikäsittelet niitä eli suosittelen kyllä jonkun ohjelman hommaamista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *