Gifts for you, my love!

 
Mieheni saapui kotiin reissustaan maanantaina. Olimme viimeiset reissupäivät oltu tosi aktiivisesti yhteydessä. Mulla meni yörytmit vähän sekasin, mut oli kivaa. Mulla tuli mieleen meidän fb chatista vanhat deittailuajat. Oli siis kivaa, arjesta poikkeavaa. Mulla on yleensä tosi kova ikävä kun mieheni lähtee työmatkalle, lamaannun täysin ja helpsoti aiheutan riitoja. Tällä kertaa taisin olla normaali 😀 mulla oli hauskaa täällä ja se välittyi miehellenikin, joka teki hänestä hyväntuulisen myös. No maanantaina kun saavuin kotiin odotti mies minua kotona. Hän tervehti mua suudelmalla ja pitkällä halauksella. Alettiin puhumaan viikon tapahtumista, samaan aikaan kun tehtiin ruokaa. Jossain vaiheessa hän halusi että avaan ensimmäisen lahjan, joka oli Hermesin koru. Väri oranssi, josta olin haaveillutkin. Laitoin sen rateelleni ja ihastelin korua koko ajan. Mieheni on sanonut aina että sulle Didem on kiva ostaa lahjoja, koska näen kuinka aidosti olet fiiliksissä niistä ja arvostat niitä. Luca oli jo nukkumassa joten meillä oli aikaa vaan meille kahdelle. Sitten mieheni vei minut alakertaan, jossa Chanelin boxi lepäili 🙂 Hän alkoi kertoa että oli käynyt kaikki Chanelin kaupat läpi Las Vegasissa, mut ei vaan löytynyt, joten kun hän saapui Losiin niin hän ajoi Rodeo drivelle. Sieltä sitten oikea kappale löytyi ja tässä se nyt on minun kokoelmassani. Olen rakastunut näihin. Sit oli muitakin ylläreitä…mut niistä ei sen enempää. Valvottiin ja naurettiin pitkään sinä yönä…perusmaanantai 😀 <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *