Good Looking couple

 
Jokainen päivä on uusi päivä. Vain sinä itse voit tehdä siitä onnistuneen ja mielenkiintoisen. Turha syytellä muita, jos muuten vaan on herännyt väärällä jalalla. Lapsen kanssa täytyy olla kekseliäs ja tämmöiselle muotimammalle päivittäiset puistoreissut ainoana aktiviteettina olisi kuoleman tylsää. Siksi olenkin iloinen että asumme paikassa, jossa on elämää ympärillä. Oma vilkas mielikuvituskin on plussaa, kun kävelen aamulla ovesta ulos Lucan kanssa. Otin kameran mukaan jos vaikka saisi fiilistä ottaa kuvia. Yksin kun lapseni kanssa päivät pyörin on kuvien otto hieman haastavaa, mutta jostain kuitenkin saan inspiraatiota ja tällä kertaa se inspiraatio tuli Lucan hedelmäpurkista. Ajattelin että jess, annan Lucalle houkutukseksi hedelmiä, niin pääsen napsii hänestä, meistä, minusta muutaman kuvan. Lucalle tämä oli kun leikkiä, koska yleensä kun otamme kuvia niin leikin maailman innokkaimpaa ja parhaimpaa viihdyttäjää 😀 Meillä oli hauskaa ja kun päätimme jatkaa matkaa sinne puistoon niin huomasin että meillä oli vierähtänyt 45 minuuttia hauskaan kuvaussessioon. Viihdyn itseni kanssa, olen aina viihtynyt 🙂 mutta nyt kun olen äiti niin olen tutustunut “minääni” tarkemmin. Koska päivät pitkät juttelen pienelle tyypille joka ääntelee omia takas, niin on pakko prosessoida ajatuksiaan,unelmiaan,suunnitelmiaan itsensä kanssa vaikka samaan aikaan kun kolmatta kertaa pyyhkii maidot ja ruoat lattialta, tai vaihtaa kakkavaippaa, tai kun harjoittelee itsesyömistä pienen kanssa. Tietenkin minulla on mies ja ystäviä kenen kanssa jutella, mutta on tärkeä että saa myös itsestään hyvää seuraa 🙂 Päivän päätteeksi ajattelen että olipa kiva päivä Lucalle ja myös minulle.

TAKKI-ZARA, HOUSUT-H&M, T-PAITA-ZARA, KENGÄT-CONVERSE

Tärkeää elämässä on nöyryys ja intohimo. Minkä teetkin, tee takapuoli savuten. Syöksy siihen suorin vartaloin kahdella kierteellä koska vain siten lunastat itsekunnioituksesi. 

Ja jos kaadut, nouse ylös. pane heftaa polveen ja etene taas. Jos kaadut aina vain, ajattele, että kukaan ei kaadu niin komeasti kuin minä, niin suoraan mahalleen ja näköalapaikalle. Sillä autuaita ovat ne, jotka osaavat nauraa itselleen, koska heiltä ei tule hupia puuttumaan. -Aino Suhola”
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.