GOOD TO BE BACK!

Vappu tuli ja meni. Kiitoksia kaikille. Oli hulvattoman hauskaa. Aloitimme vapunvieton Jessen ja Viivin perinteisissä vappubileissä ravintola Teatterissa.

Perjantai alkoi shampanjalla hyvässä porukassa ja Pastorin vappubrunssilla. Iso kiitos Mikko Leppilammelle mahtavasta brunssista. 🙂 Pastorista jatkettiin koko porukka kotibileisiin ja meidän ilta päättyi Teatteriin. Lauantaina maistui vielä lasi domppaa. Maistettiin Dom Perignon vuodelta 73..mikä maku. Erittäin hyvää!

Kolmen päivän juhlintahan ei tunnu missään (heh) ja jetlagkin selätetty.

Tästä on hyvä aloittaa reippaana uusi viikko Helsingissä. Nyt vaan molemmille adidakset jalkaan ja ulos kaupungille. Ihana keväinen Helsinki. Tuntuu hyvältä olla takaisin.

Nähdään kaupungilla 😉

Kuvat/Reetta

 

9 Responses

 1. Ihana asu jälleen kerran! Kiva, että vappukin sujui mukavasti 🙂 Täällä podetaan vielä pientä väsymystä, mutta eiköhän se siitä…

 2. Anteeksi vaan mutta eikö tämän ihmisen elämässä Suomessa ole mitään muuta kuin Teatteri ja samppanja? Sitä jaksetaan toitottaa!

  1. No kukin elää sellaista elämää, josta tykkää – eikö niin 🙂 Pääasia ettei sun tarvitse tehdä sitä kun et selkeästi tykkää. T. juo mielellään skumppaa Teatterissa etenkin kesällä 😀

  2. Tämä ihminen ihan itse nyt vastaa taas niin tyhjäpäiseen kommenttiin.

   Juu, kyllä on muutakin aina välillä, itse asiassa paljon kaikkea. Laita sähköpostia niin kerron päiväohjelmani sulle 😀

   Kaikki me vietämme Vappua eri tavoin 😉 Mä vietän sen mielelläni Helsingin parhaassa ravintolassa/yökerhossa.

   xx

  1. Huomenta Maria.

   Housut on halpisketju Tally Weilj ja tpaita on joku random losista 🙂

   Kiitos! I like it too!

Leave a Reply

Your email address will not be published.