GUMBALL 3000 team 34, Wuhuu!!

 
Hei kaikki rakkaat…olen ollut ihan hermona aamulla tämän gumballin takia. Hermostuneena ja punastuneena odotin miestäni Lucan ja systerini kanssa. Olin jo suunnitellut vaatteni ja Lucan vaatteet valmiksi eilen illalla. Sillon kuin olen innostunut ja odotan jotain asiaa kovasti niin menee välillä ihan överiks. Nyt reaktioni on kuitenkin aika suloinen 🙂 Mieheni kanssa viestiteltiin ja heidän tulonsa narinkkatorille vaan venyi ja venyi.

Suomiräppi soi torilla ja autoja tuli ja meni. Mä rakastan moottorin ääntä, mä rakastan hienoja autoja ja ajamista. Lopulta meidän miehet kuitenkin päräytteli paikalle ja mun sydän hakkasi niin lujaa. Mä olin niiiiin ylpeä vaimo ja niiin rakastunut vaimo. Banaanini haki meidät sisäpuolelle autojen luokse ja siellä sit fiilisteltiin,pussailtiin ja halattiin. Miehillämme on aina eri asu eri maissa. Tänne olivat sitten valinneet banskuksi pukeutumisen. Luca oli ihan ihmeissään…olisittepa nähneet sen ilmeen, kun mieheni riisui maskinsa ja se tajus että siinä on iskä. Kädet alkoi veivaa ja jalat heilui kun viimeistä päivään. Luca oli niin onneissaan ja iloinen. Mieheni poissaolo näkyy Lucassa aina aamuisin kun hän etsii iskää sängyssä 🙁 <3

Systerini pääsi moikkaamaan meidän suomalaisia räppäreitä…;) Rähinä on mukana Gumballissa, niinkun myös Duudsonit. Jenkkiräppäri EVE, melkein ainoana naisena ajaa myös rallissa. Juteltiin Virpin kanssa että olis niin siistii osallistuu tyttöporukalla tohon. Siellä kun ei naisia hirveesti ole. Miettikkäähän kuinka naiskauneudella laitettais koko ralli sekaisin, hah! Bring the Action!

Keskityin vaan mieheeni koko visiitin ajan. Olin niin onnellinen että päästiin näkemään ja niin ylpeä hänestä ja molemmat oltiin huipputuulella. Me Lucan kanssa ARMYLLA ja mama koroilla aamusta asti…ei voi päivä paremmin alkaa…ja se vaan parani. Mitä tehtiin seuraavaksi? Mentiin Deryan kanssa Stockalle fiiraamaan maanantaita. Derya tarjosi Rasberry Bellinit 😉 Muut mammat vähän katseli kun istuttiin siellä lapsinurkassa F8 jossa on se leikkitila. Luca veti shown päälle kaikille olemalla oma ihana itsensä ja mä en voinut muuta kuin ihastella sen höpsöttelyä, ilmeitä ja naurua…ja maistella belliniäni<3.

Olohuoneessani, eli Ravintola Teatterissa viihdyinkin loppupäivän, koska Luca veti megapäikkärit. Maijan ja Yardenin kanssa on aina yhtä ihanaa. Meillä on hyvät suunnitelmat tulevalle 😉 ;).
Roban Tamarinin kautta kotiin ja ystäväni Cella (myös Lucan yksi kummeista) tuli istuu iltaa.

Nyt voin vain huokaista, hymyillä ja kiittää kivasta päivästä. Teidän täytyy olla ylpeitä musta, olen pystynyt kolme yötä nukahtamaan ihmisten aikoihin ilman miestäni, vaikka ikävä onkin aivan liian suuri.

Mieheni viesti tänään näkemisen jälkeen  “Minäkin nautin todella. Olitte hieno ilmestys Lucan kanssa “.

Nyt vielä hyvänyön suukko Lucalle, vaikka hän jo nukkuukin ja sit itsekkin peiton alle lukemaan uusinta Costumee.

 

 
 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *