HAUSKA TARINA

Kävelin Victoria’s Secret liikkeeseen hakemaan itselleni Coconut Passion rasvaa. Luca nukkui iisisti vaunuissa ja mulla oli aikaa kierrellä kaupassa omassa rauhassa.

Aloitin tuoksu osastolta, koska se oli lähimpänä. Jo hyllylle kävellessä, huomioni kiinnittyi aurinkolasien alta kyttyräselkäiseen vanhukseen ja nuoreen mieheen, joka ulkonäöllisesti näytti siltä kun olisi lähdössä eräretkelle, rinkka vaan puuttui! 😀 Nämä kaksi keskustelivat. Hetken siinä yritin miettiä mikä on homman nimi. Onko poika ja äiti/mummo tuoksu ostoksilla, koska siellä kokeiltiin tiuhaan tahtiin eri tuoksuja. Hetken kuluttua vanha kyttyräselkäinen lady kääntyy minuun päin ja esittelee itsensä Eleonoraksi.

Jähmetyin hetkeksi. Katsoin naisen rintalappua, jossa lukee Victoria’s Secret, sitten katsoin tätä naista uudestaan, joka näytti yli 80 vuotiaalta. Lopulta sain suustani sanottua jotain takaisin. Ilmoitin ystävällisesti heti, että tiedän mitä olen hakemassa ja että en tarvitse apua (koska rouva vaikutti kovin supliikki tapaukselta ja kun minä en sattunut olemaan kovin juttu tuulella). Sitten tämä eräretkelle lähdössä näyttävä kundi alkoikin yhtäkkiä juttelemaan minulle. Hänen piti löytää 3 bodysprayta ja oikeiden löytäminen näytti olevan vaikea tehtävä. Autoin häntä kertomalla oman suosikkini. En tiedä monennettako kertaa tyyppi oli käynyt läpi rivit, koska kädessä hän piteli reilun kokoista tuoksupaperi pinoa ja samalla oli ympäröinyt itsnesä voimakkaaseen aromipilveen.

Lopulta toivotin miehelle onnea etsinnässä puolinauraen, koska touhu näytti jo sen verran koomiselta.

Niin kuin sanoin, Luca nukkui, joten päätin kävellä ja katsella koko putiikin läpi. Olin hidas, nautin jokaisesta ottamastani askeleesta ja jokaisesta näkemästäni alusvaatteesta. Kassajonossa kului myös aikaa. Yhtään liioittelematta olin Victoria’s Secretissä varmaan tunnin. Ovia kohti kun kävelin, tämä retkimies seisoi edelleen samassa paikassa, kaksi tuoksua kädessään. Mä kävelin hymyillen ulos ovista lämpöön, palmuihin ja aurinkoon ja jatkoin shoppailukierrostani.

Tapahtuma jäi kuitenkin mieleeni ja halusin jakaa sen kanssanne. Olen auttanut ja nähnyt paljon miehiä lahjaostoksilla. Oletan että tämäkin mies oli ostamassa naiselle nämä tuoksut. Ensimmäistä kertaa kuitenkin näin jonkun laittavan näin paljon aikaa pelkkiin vartalosuihkeisiin.

Jotta tarina saisi minun mielestäni onnellisen lopun, niin olisi loistavaa, jos joskus tulisi tilaisuus jossa tapaisin uudestaan miehen sen henkilön kanssa, jolle nämä tuolsut oli tarkoitettu. Kertoisin naiselle tarinan 🙂

Sellainen juttu oli mulla 🙂

ps. Olen saanut valtavan määrän kysymyksiä edelliseen “ask me” postaukseen, joten mulla tulee olemaan kova urakka ensi viikolla alkaa vastailemaan niihin! KIITOS teille <3 On ollut ilo lukea niitä 🙂

xx

9 Responses

 1. Haha 😀 Ihana tarina, mutta siis oliko se kyttyräselkäinen 80-vuotias todella VS-myyjä?! Entä se mies oliko komea, haha? Aika kauan viihtyi valikoimassa tuoksuja. Jotenkin kuvittelin tän koko tilanteen mielessä, oot hyvä kirjoittamaan 🙂

  1. Kyttyräselkäinen OLI vs myyijä ja se vielä muistutti mua että mainitsen kassalla hänen nimensä, kun ne aina kysyy kuka on auttanut. 🙂 Mies ei ollut mun makuun 😀

   xx

 2. tässä tekstissä ei nyt taas ollut päätä eikä häntää…jäljelle jäi vain hämennys…

 3. En myöskään tajunnut tarinan pointtia…Mikä oli niin hauskaa? Mies,joka ei osannut valita tuoksuja ja oli pukeutunut “väärin”sopiakseen amerikkalaiseen shopping-imagoon? Vai mummo,jonka on pakko vielä tuossakin iässä painaa duunissa,koska Jenkkien sosiaalituet ja eläke ovat niin huonossa jamassa?

  Sun blogin taso laskee ja laskee. Ihmettelen todella eikö sieltä Cosmolta löytyisi jotain mentoria sulle auttamaan tän kirjoittamisen ja kuvaamisen kanssa. Tai sit vaan suosiolla lopetat. Hirveetä kuraa.

  1. Kaikista paras olisi, jos sun kaltaiset tyypit, siirtyisivät vaan lukemaan noita tusinablogeja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *