Healthy & Strong

 
 Juuri nyt tunnen olevani todella tasapainossa elämäni kanssa. Maiseman vaihto Sveitsistä tänne Losiin on tehnyt paljon hyvää.

Viihdyn ympäristössä joka elää ja inspiroi. Herään lähes päivittäin hyväntuulisena ja energisena täällä. Parisuhteeni voi hyvin ja tasapaino perhe-elämän ja aikuisten kesken olemisen kanssa on balanssissa. Olen alusta asti pitänyt kiinni siitä, että elämäni ja mieheni/ystävien kanssa “deittailu” ja hauskanpito jatkuu vaikka olen äiti. Kehottaisin oikeastaan jokaista naista tekemään samoin. Omasta kokemuksestani voin sanoa että olen onnellinen, iloinen, terveellinen ja inspiroiva, kun aika perheen ja aikuisten ystävien kesken on jaettu tasaisesti. On todellakin ok ja healthy ottaa lastenhoitaja torstai iltana ja lähtee dinnerille ja drinksuille…tai viikonloppuna lähteä miehensä kanssa pikkubreikille. Yksikin ajaton aamu silloin tällöin ilman pikkusta herättämässä, tekee ihmeitä parisuhteelle. 
 
Minusta huokuu hyväntuulisuus, mutta näytän myös selvästi kun olen huonolla tuulella. Jokainen itse voi ainoastaan vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa, ei ole kumppanin tehtävä arvuutella mikä on pielessä. Vahvuuteni on että ilmaisen itseni hyvin selvästi tilanteessa kun tilanteessa. Uskon että suoruus, tunteiden näyttäminen ja oman mielipiteen esittäminen vie myös pitkälle parisuhteessa. Puhumme tosi paljon mieheni kanssa kaikesta ja en ikinä vaihtaisi sitä vahvuutta pois. Keskustelutaso minulla ei aina yllä yhtä korkealle kun miehelläni 🙂

 

Aamurutiinit: Lucan kanssa pötköttelyä ja hassuttelua, jonka jälkeen noustaan ylös keittää kahvit ja puurot. Luca syö ja ottaa aamukylvyn. Minä pesen kasvoni ja hampaani. Kasvoihin laitan Lumenen heleyttävää päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta. Hiukset useimmiten nutturalle.

Starbucksista tilaukseni on useimmiten tall nonfat latte to go. Jos haluan herkutella, otan tall nonfat latte with whipped cream and caramel on top 🙂

 

Liikun päivittäin paljon. Käytän hyvin vähän autoa. Liikuntamuotoni on reipas kävely tai hölkkä vaunujen kanssa. Kävelen mielelläni pitkiä matkoja Lucan kanssa. Hula hula vannetta pyörittelen 3 kertaa viikossa noin 15- 20 minuuttia kerta. Joogaa harrastan 1-2 kertaa viikossa. Hikijumppa jää tällä hetkellä vähemmälle. Kyllä mä ennemmin valitsen lasin viiniä, shoppailua tai salongissa hemmottelua kuin hikijumpan. Kyllä sitä itse tuntee mitä kroppa ja mieli tarvitsee ja sitä pitää sillloin kuunnella.

 

Ihoni on aina ollut hyvin puhdas ja tasainen. Kasvoni näyttävät nuorilta. Sovin parhaiten ilman mitään meikkiä omasta mielestäni. Ihoani hoidan runsaalla veden juonnilla, riittävällä unella, hedelmien ja pähkinöiden syönnillä. Myös kasvojen pesu aamuin illoin on hyvä muistaa. Samoin se että antaa ihon pitää breikkiä meikkivoiteista etc..se tekee hyvää. Itse en omista meikkivoidetta. Enkä usko siihen että mitä enemmän ja kalliimpaa pakkelia naamaan laittaa, sitä paremmin iho voi. D-vitamiinin saanti tuo myös raikkautta ja terveen värin ulkoiseen olemukseen.

 
FARKKUPAITA JA SIFONKIHOUSUT-LOVE CULTURE, SANDAALIT-SPIRIT STORE, LAUKKU-YSL
Jos teillä on hyvinvointiin ja ulkonäköön liittyviä kysymyksiä, niin laittakaa kommenttiboksiin. Teen niistä sitten postauksen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *