HELSINKI WALKING DEAD

Styling/Hair&Makeup/Photos by Antonio Flores

Upeita otoksia oli valtava määrä ja mun oli tosi vaikea valita niistä ne sopivimmat tähän teemaan. Meidän mielestä saatiin ikuistettua sellaista matskua kun haettiinkin. 

Kuulisin niin mielelläni mitä pidätte? 😉

                                                                                          xx Didem

 

16 Responses

 1. Olet kyllä kaunis! En ole pitkään aikaan blogiasi lukenut ja nyt alotinkin Didem maratonin 🙂 oletko vielä yhdessä lucan isän kanssa?

 2. Liian kesy meikki. Kaikki oli pliisua. Dramaattisempaa kaikkea! Kuvattava oli kyllä hyvä, mut stailaus ei lähellekkään tarpeeksi rohkea.

 3. Hei, lempparikuvani ovat nro 5, 11 ja 12. Hieno meikki. Zombiksi poseeraat turhan paljon. Jos olet katsonut walking dead-sarjaa, niin ehkä siitä olisi voinut ottaa hieman mallia, miten näytellä zombia valokuvassa, joka tietenkin on haastavampaa kuin livenä esim. video postauksena:) Muuten OIKEIN hieno kuvasarja.

  1. Minunkin suosikit ovat 5 ja 11. Ja kuten joku muukin aiemmin totesi, mahtavaa heittäytymistä tosiaan. 🙂

   Mutta jos saan vähän kritisoida muutamaa kuvaa, jotta sinä Didem voisit kehittää kuvallista ilmaisuasi:
   – Vaikka tästä setistä tulee teema hyvin ilmi, niin pohdi toimivatko kuvat myös yksin. Mieti välittääkö jokainen yksittäinen kuva yksinään ajatuksen ja tavoitteen kuvausten taustalla. Karsi ronskisti ne pois, jotka eivät toimi myös yksin. Esim kuvat 4 ja 15 yksinään ovat enemmän luokkaa Monty Pythonin Ministry of Silly Walks. Ja kuvat joissa kädet kasvoilla, näyttävät oikeastaan vain kädet – eivät meikkiä tms. Kädet kasvoilla voi myös tulkita monella tapaa, tässä yhteydessä se käy ilmi, mutta jos kuva olisi yksin, niin tunnelma ei välittyisi. Nämä kaikella rakkaudella, Didem <3.

 4. Apuaa! Näytät ihan riivatulta! 😀 Upeita kuvia! 🙂

  Hauskaa Halloweenia! <3

 5. 13. kuva on paras, siis kuva jossa toinen käsi ylhäällä, katse aivan mielipuolinen :D. Kuvista osa on aivan kuin jostain kauhuelokuvasta.

 6. Musta sun ja antonion liitto toimii hyvin meikin ja hiusten kanssa, mutta kuvat on tosi tosi amatöörimäisiä mikä pistää silmään kun nykyään kaikissa blogeissa on huippulaatusia kuvia viimestä piirtoa myöten.mutta mallina oot myös hyvä 🙂

 7. Tykkään tosi paljon sun kuvista sillon kun oot luonnollinen ja et yritä poseerata. Oot tosi nätti, mutta ET ole malli ja musta hyvä niin, oo oma ittes ja jätä malleille malleilu 🙂 nää poseerauskuvat ei vaan toimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *