Hey, I really like you!

Kaksi tyylikästä ja upeaa mimmii astelee Greens Up nimiseen salaattibaarin. Mulle ensimmäinen kerta, hänelle ihan vakio lempparipaikka. Istahdamme ulos terassille. Mikäs sen ihanampaa keskellä päivää vetää ensin terveellinen lunch, tutustua uuteen huippukivaan tyylitaituriin ja lopuksi vielä mennä Venicen hoodeille kuvaamaan. Siinä välissä pitää paeta yhtä liian innokasta miespuolista mallia, joka ei senkään jälkeen kun on kuullut meiltä että yksi on äiti ja toinen vaimo, ymmärrä jättää meitä rauhaan. 
 
Tutustuin Marikaan viime viikolla ja täytyy sanoa että kai sitä toisesta naisestakin voi olla näin innostunut 🙂 on ihana istua toisen kenkilön kanssa ja huomata kuinka kaikki synkkaa ja samalla rikkoa se varovaisuuden raja, jota yleensä on uusia ihmisiä kohtaan. No meillä natsas sen verran hyvin, että olisin ollut valmis heittää verkkarit jalkaan, napostelemaan karkkia ja sipsejä koko illan ja vaan höpötellä tuon tytön kanssa. 
 

TAKKI-KIDS ZARA, T-SHRT-URBAN OUTFITTERS, SHORTS- H&M, BAG-DOLCE &GABBANA, BOOTS-H&M
 
 Oli niin kiva kuvata päivän asu, kun oli henkilö joka oikeasti nauttii valokuvaamisesta ja ottaa ihan hurjan hyviä kuvia. Sit kun tuli mun vuoro ottaa Marikasta, niin sen verran kätyri olen kameroiden kanssa, että hän sai itse liikkua, heiluu ja asetella kameran ja minut tiettyyn paikkaan, että osaisin saada jotain järkevää napsattua. Marika kirjoittaa omaa L.A. Madde nimistä blogiaan. Käykää katsomassa hänen versio päivästä. 
Uskon että jatkossa pääsette aina välillä seuraamaan eksoottisia yhteisiä päivän asu kuvauksia, jota suunnittelimme jo vähän etukäteen 🙂 I really liked this girl <3

 

Yhteiset hullut hömppä ajatukset yhteen niin hyvä tulee 😉  Valokuvat ottanut bloggari/valokuvaaja MARIKA VALDEZ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.