Hiljaisuus

 

Olen ihminen joka nauttii hiljaisuuden tuomasta luksusksesta paljon. Olen aina nauttinut. On ihana tunne hiippailla rauhallisin askelin kotona, kun muut vielä nukkuu. Kuunella kun kahvi porisee.

Kävin suihkussa äsken ja kuorin ihoni itsetehdyllä sokerihunajalla. Tein myös itselleni päähieronnan. Pää ja hiukset saavat liian vähän huomioo ja ne kuitenkin ovat käsittelyssä melkein päivittäin. Aina ei tarvitse lähteä muualle hakemaan apua rentoutumiseen. Sen voi myös tehdä itse. Vaikka itsetehty päähieronta ei tietenkään ole verrattavissa toisen kosketukseen, niin silti se on hyvä omalle päänahalle ja mielelle.

Eilen vietimme syntymäpäiviäni ja niin kuin eilisestä postauksesta huomasitte, olimme perheen kesken päivän <3. Tänään poikien turnaus jatkuu ja lähdemme mukaan kentän laidalle kannustamaan.

Sitä ennen kuitenkin hetki hiljaisuutta, mustaa kahvia, Tropicanan Mandarin morning mehua, ruisleipää, kynsien lakkaamista ja kaikki tärkeimmät Hollywood uutiset, heh 😉

Kuvaesittelyssä on muutamia tuotteita, joita käytän kasvoillani ja hiuksiin. Olen hyvin yksinkertainen purnukoiden käyttäjä. En usko siihen että 100:lla eri voiteella iho paranee.

Näitä yritän itse noudattaa:

-Puhdista iho aamuin ja illoin.
-Pese meikit pois ennen nukkumaanmenoa.
-Vältä liian paksun meikkivoiteen käyttämistä (itse en käytä meikkivoidetta ollenkaan).
-Nuku tarpeeksi.
-Juo vettä.
-Syö terveellisesti.

HYVÄÄ HUOMENTA RAKKAAT <3

Lumenen tuotteisiin olen aina voinut luottaa. Heleyttävä ja kevyt päivävoiden ja silmänympärysvoiden kuuluvat kasvojeni aamurutiineihin. Siihen päälle saatan poskille välillä laittaa Lumenen mattapintaista aurinkopuuteria.

Tangle Teezer on ihan must tuote, jos haluan harjaa käyttää. Aina en edes välttämättä käytä harjaa vastapestyihin hiuksiini,vaan selvitän ne sormin huipputehokkaan repair rescue hairtherapyn avulla. Tämä Schwarzkopfin tuote on myös ollut jo viimeiset 10 vuotta käytössäni. Tangle Teezer on harjojen kuningatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *