HIT OR MISS?

Photos by Minna Somero

Paljon kehuja saanut koko musta asuni on nyt tässä. Mitä sanoo tämä raati, eli te lukijat? Kyllä vai ei?

Voin itsekkin todeta että tuo kokonaisuus kuvaa tyyliäni parhaiten. Musta jakku, mutta ei se perinteinen, vaan tuollainen “viittamainen”, yksi vaatekaappini helmistä. Nahkabyysat ja bootsit, jossa hopea vetskarit tuo asennetta. Ranteessa Cartier Love bracelet ja Cartier kello. Ei korvakoruja. Hiukset joko auki tai huolettomalla nutturalla. Kasvot saavat olla mahdollisimman luonnolliset. That’s me.

xx Didem

12 Responses

 1. Moi Didem,

  olisi kiva jos tekisit sun kelloista ja koruista postauksen. Olen itse hurahtanut noihin molempiin ja olen aina kiinnostunut mitä

  ihmisten ranteista löytyy. Itseasiassa enemmän kuin vaatteista.

  Tykkään sun puhtaasta vaatetyylistä. Se on totuus että tyyliä ei voi rahalla ostaa, sitä joko on tai ei.

  Ja sä kuulut ehdottomasti tähän ryhmään jolla sitä on.

  1. Hei Nina.

   Kiitos tästä mieluisasta kommentista. Voin tehdä postauksen koruistani, niitä ei tosin ole kuin ihan muutama, koska olen korujen suhteen aika minimalisti ja tarkka, mutta kerron ja näytän teille toki mielelläni mitä korulaatikostani löytyy. 

   Muoti, vaatteet, pukeutuminen u anme it..mun intohimoni. Kun joku tykkää tyylistäni, niin se tuntuu aina vaan niin hurjan hyvältä. 

   Kiitos <3

   xx Didem

 2. Ihana jakku ja koko sun tyyli! Tykkään myös sun tavasta yhdistellä ihan Zaran tai Henkkamaukan vaatteita tyylikkäästi kalliimpien asusteiden/laukkujen kans. Onko tämä jakku mistä hommattu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.