How to make STRIPES look cool!

Otin vapaa viikonlopun blogista ja kaikista muistakin blogeista. Oikeastaan pyrin välttämään läppäriä mahdollisimman paljon. Ohjelmatäyteinen viikonloppu auttoi asiaa paljon. Perjantaina olin suomenruotsalaisen naapruimme kanssa shoppailee. Kuvatkin ovat perjantailta. Sinä päivänä Luca nukahti rattaisiin just täydellisesti just ennen kun oltiin sovittu treffit Petran kanssa. Starbucksin jonossa Lucalla meni silmät kiinni ja mulla nousi hymy huulille, koska oltiin suunniteltu että pyöritään kaupoissa ja sehän sujuu helpommin jos Luca nukkuu. Tavattiin bahnhofstrassen Zaran edessä ja mentiin 5 kerroksiseen Zaraan. Kahden tunnin päästä tultiin ulos kaupasta 😀 siis miten on mahdollista että oltiin oltu kaksi tuntia yhdessä liikkeessä (no me kyl höpöteltiin puolet ajasta).

Jelmoli on kuin Harrods. Luxsusmummojen paratiisi! Zaran jälkeen käytiin Jelmolissa hakemassa yksi huivi Petralle ja sen jälkeen innostuin esittelemään hänelle Tom Fordin parfyymiosaston. Rakastan Tom Fordin Champaca absolute unisex tuoksua. Miehelleäni on muutama tuoksu Tom Fordilta ja mä käytän niitä myös. Jos pääsette tuoksuttelemaan kyseisen herran kokoelmaa niin tehkää se, se on todella luksusta! Yksi 50ml pullosta saa pulittaa kyllä paljon, mutta tässä tapauksessa sanoisin että se on myös sen arvoista. Petra rakastui Shanghai Lily tuoksuun Fordillta, joten kassan kautta ulos. Myös Luca sai ensimmäisen Tom Ford tuoksunsa, niin suloista! Meitä palvellut parfyyminainen oli Ruotsista ja halusi antaa Lucalle lahjan. 😉 Mahtava päivä!!

Mitä pidätte lookista? Mielestäni raitapaita näyttää varsin trendikkäältä, eikä yhtään mummomaiselta muun asun kanssa!

Koska raitapaita on hyvn klassinen ja tyylini ei niin klassinen, niin onnistuin tekemään lookista omannäköiseni. Asussa on särmää eikä raidat näytä tylsiltä.

Lopuksi vielä yks niin hyvä tarina jonka kuulin viikonloppuna (en löytänyt mistä se on peräisin) mut lukekaa:

Nainen päätti kokeilla miten hänen aviomiehensä reagois jos tää nainen vaan ottais ja lähtis. Nainen kirjotti lapun pöydälle jossa luki:
“Oon pahoillani mutta en voi olla sun kanssas enää. Hyvästi.”
Nainen piiloutu sängyn alle ja kun tää mies tuli kotiin niin lappu odotti siinä yöpöydällä. Nainen kuuli kun mies luki lapun ääneen, kirjotti lapulle jotain ja alko tanssiin! Mies tanssi ja vihelteli ilosena, kaivo puhelimen taskustaan ja soitti yhen puhelun. Miehen puhelu meni näin:
“Moi kulta! Nyt mä pääsin siitä harpusta eroon ja me voidaan viimein olla rauhassa ja yhdessä. Oot rakkain ja nähdään pian!”
Mies lopetti puhelun, paineli ulos huoneesta ja viimein ulos kämpästä. Itkusena, hysteerisenä ja surun murtamana tää nainen ryömi piilostaan ja vajos sängylle. Nainen oli kun halvaantunu siitä kivusta minkä tunsi sydämessään kunnes näki itkusilla silmillään sängyllä lapun johon mies oli kirjottanu:
“Mä näin sun jalkas senkin aivokääpiö! Meillä ei oo maitoo mä lähen kauppaan…

– Tästä tuli hyvä mieli:) Eikö??

PUSPUS

8 Responses

  1. Ihanan näköinen huivi, mistä se on? Ihan täydellisen yksinkertainen ja pehmeännäköinen!

  2. Haha toi tarina!! 😀 ja mäkin tykkään tosta sun takista ihan hirmuisesti 🙂 <3

  3. Tätä blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle ja sun tyyli yhdistellä on tosi makee ! Sun hiukset on ihanan huolettomasti ja hyvin voivan näköiset. Voisitkohan tehdä postauksen miten laitat sun hiukset ? 🙂

  4. Raitapaitasi näyttää päälläsi juuri sellaiselta raitapaidalta, jota Helsingin eteläisten kaupunginosien tytöt ja naiset perinteisesti käyttävät. Kiva ja turvallinen valinta:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.