IHANA EGO

Otsikon perusteella, voisin alkaa keskustelemaan itsestäni ja erilaisista minähavannoista, eli omasta egostani. Ei, onneksi kyseessä on ihan erilainen EGO -aiheinen postaus. Nimittäin ensimmäinen Ego – myymälä ja verkkokauppa avataan tänään. Myymälä sijaitsee Jumbossa. Yliopiston apteekki on mukana tässä konsernissa ja kyseessä on siis hyvinvoinnin, kauneuden ja urheilun erikoisliike, yhdistettynä asiantuntevaan palveluun.

Tänä päivänä hyvinvointi on äärimmäisen puhuttu aihe. Egon myötä, Yliopiston Apteekki – konsernin tarjonta menee enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suuntaan. Euroopassa ja muualla maailmalla tämä on tuttu konsepti. Ihmiset haluavat panostaa itseensä entistä enemmän ja siihen tarvittavat tuotteet pitää olla helposti saatavilla. Tuotevalikoimaan kuuluu ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa, vitamiineja, superfoodeja, hiustenhoitotuotteita, tuoksuja ja urheiluravinteita.

Itse innostuin konseptista ja myös myymälän ulkoisesta olemuksesta. Juttelin asiantuntijoiden kanssa eilisessä tapahtumassa ja uskon, että Ego rohkaisee ihmisiä löytämään sisällään olevan hyvinvoinnin ja kauneuden. Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen, jonka henkinen ja fyysinen vireys on tasapainossa, näkyy ulospäin.

Minä sain tästä taas uuden innostuksen kohti parempaa minää. Haluan liikkua, harrastaa ja hoitaa itseäni paremmin. Vaikka elän terveellisesti, niin huomaan, että jotain kuitenkin puuttuu tai että teen jonkun asian väärin. Ihoni on nyt kevään aikana reagoinut siihen yllättävillä näppylöillä. jotka ovat itselleni aivan uusi asia. En ole tottunut, että kasvoillani on mitään ylimääräistä. En tiedä mistä se johtuu? Olenko kokeillut vääränlaisia tuotteita? Juonut liian vähän vettä? Onko kylmä talvi syy siihen, että näppylöitä tulee tasaisin väliajoin? Vai stressi? Liian vähäiset unet?  Ei näitä yksittäisiä näppyjä muut varmaan huomaakkaan, mutta tiedän vain itse, että jokin on pielessä. Espanjan aurinko teki hyvää. Täytyy jatkossa kiinnittää huomiota entistä tarkemmin ihonpuhdistukseen ja ihon ravitsemiseen.

Tärkeimmät kulmakivet ihon hyvinvointiin on:

  • Ravinteikas ruoka
  • Kasvojen puhdistus aamuin ja illoin
  • Unenlaatu ja riittävät yöunet
  • Stressin välttäminen
  • Ihon kosteutus
  • Kasvojen jumppaaminen

Tämä mun näppylä huoli meni vähän ohi aiheen ja sitä paitsi munhan pitänyt puhua mitään itsestäni. 😀

Kasvojen jumppaamisesta tulossa kokonaninen oma postaus. En ollut edes ajatellut asiaa, kuinka tärkeää on näpytellä ja hieroa kasvoja, jotta kirkkaus ja kimmoisuusa pysyy, eikä iho lähde veltostumaan liian nuorena.

Tänään tosiaan Ego -myymälä ja nettikauppa avaa ovensa kaikille. 🙂

Cateringin hoiti aina yhtä maukas ja herkullinen Soupster.

Ihanaa torstaita kaikille.

xx Didem

One Response

  1. Keksin yhden postaus ajatuksen! Kun te bloggarit näytätte aina yhtä tyylikkäiltä ja hyviltä niin mites teiän höntsävaatteet? Esittele sun parhaat höntsä vaatteet, mistä saa kivoimmat yökkärit ja alusvaatteet yms. Ja mistä parhaita sellasia saa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *