Kaduilla kuljen, asfaltti kiiltää..

 
 
 

 

Autolla ajaminen paikasta toiseen, aurinkolasit silmillä auringonnousun/laskun aikaan on parasta. Vierelläni istuu laukkuni. Välillä hörppäilen mukitelineessäolevaa pahvilatteani. Joskus jopa nautin pienestä ruuhkasta, jos radiossa soi vaan mun lempibiisejäni toisensa perään. Bilemusasta ja rakkaus/kaipausluluihin. Jos laulan mukana, laulan mukana todella kovaa. Mulla on muisto/tarina niin moneen eri biisiin. Myös yksi oikein valittu kipale radiosta voi saada mieleni ja energiatasoni niin korkeuksiin, että hui kun itsetunto sillä hetkellä nousee, alan kävelemään kuin huippumalli (jos kuulokkeet korvissa), jopa tanssimaan vähän, elämä on niin ihanaa, selviän kaikesta ja olen huippubloggaaja – asenne tasoittuu kyllä kun biisi loppuu 😀 hahaha! 
..mut en usko et oon ainoa, joka saa hyviä kicksejä musiikista. Eikö???
 
Voisin olla katujen kungingatar, koska kävely keskustassa, jossa paljon ihmisiä, kauppoja ja hektinen liikenne voi pitää minut liikenteessä aamusta iltaan. 
 
Nyt takas tähän päivään, koska istun pöydän äärellä ja mietin menenkö salille vai en. Eilen kävin bodytoningissa. Mä jään miettimään 🙂 
 
Tehokasta torstaita kaikille..kohta taas viikonloppu!
 
xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *