KAKSI PÄIVÄÄ LONTOOSSA

Hurahti vähän liiankin nopeasti ja näköjään olin myös koko ajan väsynyt, koska nukahtelin monta kertaa päivässä metroihin. Ei yhtään mun tyylistä!

Nämä intensiiviset pari päivää olivat kuitenkin kivat. Rapujuhlat olivat onnistuneet. Keski-ikä ei tosin ollut ihan niin lähellä omaa ikääni, 😀 ja mun kanssa puhuttiin enemmän muodista ja lapsista, kun sijoituksista, mutta viihdyin ja uskon että viihdytin omilla jutuillani myös muita. Oli mielenkiintoista kuulla muiden tarinoita ja tutustua uusiin ihmisiin. 

Eniten odotin sitä että pääsen viettää aikaa siskoni kanssa. Ja niin pääsinkin. Vietimme perjantaina Deryan synttäreitä hänen kotikulmillaan. Chelsea, kingsroad, jossa hän asustelee – niin eloisa ja mun makuun oleva paikka. Kämppää vastapäätä löytyy yogastudio, blow-dry bar, juice bar, ravintoloita ja loungeja. Kingsroad on täynnä ihani putiikkeja. Haahuilin alkuillasta eksyneen näköisenä kadulla yksin, vaikka oikeasti vain nautin siitä, että kävelin ja tutustuin alueeseen itsekseni. 

Kiitos eilisistä kommenteista. Kohta mut nukutetaan ja jännittää kovasti, mut eiköhän kaikki suju hyvin. 

                                                                                         xx Didem

 

 

6 Responses

  1. Mua kiinnostaisi jutella kanssasi juurikin sijoituksista! Olen itse hyvin aktiivinen sijoittaja. Onko sulla omia sijoituksia, missä?

  2. HUH! Ihan järjettömän kaunis olet!!!! Wau! :* miehesi on varmasti todella ylpeä sinusta rinnallaan tuollaisissa tilaisuuksissa, muutenkin tietenkin!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.