Kesäkuun tunnelmia

 
 
My all time favorite girl Stephanie!!!!!!!!
 
Photoshoot meidän sisäpihalla.
 

 

Käykää hei Zarassa! AIVAN IHANA kesämekko (mökille tai kaupungille :D) Hinta on 29,90. Löytyy Zaran lastenosastolta.

 
 
 
#urbanalisters
 
Groteskin terassilla vietettiin makoisa afterwork ilta pari viikkoa sitten. 
 
Päälläni on Gina Tricon löysä paita, Zaran lippis ja farkut, Steve Maddenin nude korot, Chanelin laukku ja mun vakkari korut oikeassa ranteessa (Hermes, Cartier, LV) 
 

 

 
Viikko mökillä hurahti niin nopeasti. Se oli 4 vuoden seurusteluajan romanttisin loma mieheni kanssa..hihih. Mun ystävät oli vähän ihmeissään ja kauhuissaan et mitä mä oikein teen siellä mökillä 😀 mut mä tein paljonkin. Kaadoin jopa yhden puun!! Saunan jälkeen iltasin oli täydellisen ylellistä kaatua muhkeille sohville sisustus ja muotilehtien kera. 
 
Mökkipukeutuminen bydidem: Verkkareiden ylä ja alaosan on matchattava. Mökillä on jo 3 pitkää vaaterekkiä. Kaksi niistä täyttyy mieheni mökkihuppareista :)) Vaatehuoneen rakentaminen on mielessä! Hankintalistallani on myös pehmoisat sisätohvelit jotka sopivat mökintyyliin ja henkeen. Ajattelin jotain harmaita 🙂 
 
Huippuhauskan viikonlopun jälkeen täällä stadissa olen taas valmis vaihtamaan korkkarit kumppareihin (tyylikkäisiin sellaisiin).
 
 

Mattolaituri eilen…oli hieman tuulista. 
 
Ps. Mattolaiturin salaatit nousi just mun salaattilistalla sijaille 1. Antero on valinnut hyvät makuyhdistelmät (jotka eivät jää kuiviksi)
Mä söin eilen Mansikka-Vuohenjuusto salaatin.
 
 
Myöhemmin lisää mun vlopun asuista. 
 
xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *