KEVÄÄN TRENDIUUTUUDET-L’Oréal Paris

Kävin tänään katsastaa L’Oréal Paris kevään meikkiuutudet. Tilaisuus järjestettiin ravintola SUNNissa lounas- aikaan, joten meikki hypistelyn lisäksi pääsin nauttimaan maukkaan ja pitkän lounaan kuplivan kera.  L’Oréal Paris -meikkitaitelija Suvi Tiilikainen piti meille meikkiesittelyn kevään uutuuksilla. Tuotteet tulevat kauppoihin nyt tammikuussa ja helmikuussa. 

  •  L’Oréal Paris Brow Artist Sculpt muotoileva kulmamaskara antaa kulmille graafista muotoa ja tarkkuutta. Muotoilevan harjan avulla saat kulmistasi juuri sellaiset kun haluat. Tuotteessa on uusi, nopeasti kuivuva koostumus.
  • False Lash Wings Sculpt – maskarassa on ainutlaatuinen kampamainen harja, joka värjää myös ripsien tyvien välissä olevat aukot antaen tyveen tarkan rajauksen. Maskarassa on kuiturikas, erittäin musta koostumus, joka päällystää ripset pidentäen niitä. 
  • Nude Magique Cushion – meikkivoiteen "taputtelu# eli "tap tap" mahdollistaa toiveidesi mukaisen määrän hehkua ja tarvitsemasi peittävyyden. Taputtelemalla meikkityynyn kevyesti meikkivoidetta saat luonnollisen lopputuloksen ja voimakkaammalla taputtelulla peittävämmän lopputuloksen. 

Nämä kaikki kolme tuotetta lähtee kokeiluun täällä kotona. Eniten odotan maskaran kokeilua ja sen vaikutusta. Myös kulmien muotoilu voi olla hauskaa. Minullahan on omasta takaa tummat ja aika vahvat kulmat, mutta muotoilen niitä tällä hetkellä hellästi kynällä. Huomenna aamulla kokeillaan näitä uutuuksia. 

Nyt hyvää yötä, god natt & sweet dreams. 🙂

                                                                                                  xx Didem

One Response

  1. Olisi kiva nähdä millaista jälkeä tuli! 🙂 Mulla on itsellä ollut käytössä Lumenen vastaava kulmageeli, olis kiva kokeilla muitakin merkkejä jos vaikuttaa hyviltä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *