KIIREINEN ÄITI JA BLOGGAAJA

Photos by Julia Toivola

DUFFELITAKKI//ZARA, NEULE//GINA TRICOT//, KAULUSPAITA//GANT, TEKONAHKAHOUSUT//HM, KENGÄT//LOUIS VUITTON, LAUKKU//DOLCE&GABBANA

Voi kun sitä voisi olla samaan aikaan miljoonassa eri paikassa. Tämän vuoden jouluvalmistelut eivät ole menneet niinkun olin suunnitellut ja toivonut. Tällä hetkellä Lucalla on silmätulehdus. Sen jälkeen kun tultiin Espanjasta, niin ollaan sairasteltu enemmän tai vähemmän jokainen päivä. Miehenihän ei ole Suomessa, niin olen koko ajan yksin Lucan kanssa ja tämä viimeinen kuukausi on kyllä avannut silmäni kaikille niille äideille, jotka taistelee yksin pientensä kanssa. Omat työt kasaantuu ja ei voi muuta kun vaan mennä lapsen ehdoilla. En halua valittaa tai surkutella enempää ja onhan minulla mahtava tukiverkosto ympärilläni kuitenkin. Mut hello sähköpostit ja yhteistyöt, palaan teihin piakkoin!! <3

Huumorilla enimmäkseen yritän kuitenkin mennä ja siis tälläkin hetkellä, kun kirjoitan niin mun pitäisi olla innokas “yleisö” ja huutaa LUCA LUCA LUCA tahdissa, kun hän “luistelee” liukuvilla tossuillaan täällä ympäriinsä. 😀 Koita nyt sitten miellyttää ja totella tätä  3- vuotiasta ja samaan aikaan kirjoittaa jotain järkevää tänne. Koominen tilanne.

Cosmo tiimin kanssa meillä oli eilen tehokas palaveri, jonka jälkeen ihana Julia otti musta nämä upeat kuvat. Ai että mä rakastan ihmisiä, jotka handlaavat kameran. Mun ei tarvii kun olla ja vaihtaa vähän asentoa. Fakta on se että tykkään enemmän olla kuvattavana, kuin itse siellä kameran takana.

Sain Sharonin hoitaa Lucaa tänään pariksi tunniksi, kun mulla oli joulukuvaukset Antonion kanssa. Kuvattiin lilla Robertsissa kaikkea kaunista ja jouluista.

Onko teillä yhtään jouluhässäkkää? Pliiis, sanokaa että on. 🙂

xx Didem

2 Responses

  1. Viime hetken Jouluvalmisteluja täällä! Tykkään kuvistasi ? Tsemppiä sinne sekä tietysti ihanaa Joulua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.