KUVIOITA HALVALLA

 

 

Kuvioilla leikittely toimii tässä asussa. Käytin asua eilen päivällä bootsien kanssa ja illalla vaihdoin kengät vaan korkkareihin, kun menin Fazerin Black&White lakujuhliin.

Paita ja housut ovat Zarasta. Neuleen hinta on 17 e ja housut noin 24 e. Siihen päälle Onlyn trenssi, joka on myöskin maksanut alle 50 e.

Mitä olette mieltä? Näyttääkö asu halvalta? Toimiiko raidat ja kuviot keskenään?

Kuvat/Mieheni

 

8 Responses

  1. housuista en niinkään välitä ehkä vähän liian pyjamamaiset omaan makuun,mutta esim. samat housut mustan/beigenä voisi toimia muuten asukokonaisuus on tosi kiva.

  2. Hyvin toimii! Housujen kuvio on niin pientä että ne näyttävät silti tavallaan yksivärisiltä, menee hyvin raitojen kans. 😉 kiva asu! Mukava nähdä pian kesäasuja kun ilmat lämpenee!

  3. Nojaa… sun päällä tietysti melkein mikä vaan näyttää hyvältä, mutta jos tämmönen persjalkanen 60 kg tatti laittaisi vaikka nuo samat vaatteet päälle, niin harakatkin nauraisivat. 🙂

  4. Didem, tärkeä kysymys sulle (toivon tähän vastausta!): Voiko mielestäsi vähällä rahalla olla tyylikäs? Olen kotiäiti, eikä mulla ole just nyt varaa kalliisiin merkkilaukkuihin ym. Haluaisin silti näyttää hyvältä, olen tosi hoikka, siro ja nätti, eli sinänsä mun on helppo löytää sopivia vaatteita. Budjetti (ja sen pienuus) vain on ongelma… Anna jotain hyviä vinkkejä!? :

  5. Ehdottomasti toimii! Miksi jäykistyä kaavoihin (vain yksi printti per asu) kun pukeutumisen suhteen voi pitää hauskaa ja ottaa vähän riskejä 🙂 Mä ainakin itse tykkään kovin! Mulla tulee ihan NYC-street style mieleen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.