Kylmää kyytiä!!

 
Bileet takana ja huippukivan illan jälkeen herätiin rytmiin tottuneena aikaisin. Makoilun sijaan lähdimme ajelee fillareilla North Montanalle. Alue on todella suosittu ja ne harvat talot jotka on myynnissä kerää sunnuntaisin paljon katselijoita. Utelijaina mekin menimme katsomaan ja mieheni jätti puhumiset minulle. Asunnonvälittäjät ovat aika päällekäyviä täälläpäin.. Hienoja ja vähemmän hienoja olivat, mutta muutaman mökin jälkeen kyllästyimme ja laskettelimme alas rantaan.

 
Miehelläni oli mielessä joku mielenkiintoinen paikka Venice Beachilla joten sinnepä siis. Rannan lähellä olikin aika kylmä ja aloin ehdottelee lähintä hupparikauppaa. Beachilla myydään punaisia lifaguardhuppareita ja sellaisista kaverimme tunnistaa ainkin mieheni mut myös minut. Rakastan puketua niihin esim extempore iltalähtöihin. No päädymme pipokauppaan ja löysin sieltä ihanan mexicopipon. Ei niin mun tyylinen mutta lämmin ja Venice-henkinen. Pipo päässä sitten ajelimme katsomaan ranta bulevardilla olevaa lofthenkistä taloa josta mieheni oli kiinnostunut. 
 
Tämä pipo, huppari ja viininpunaiset farkut jalassa yritin huudella aidan yli yksityisnäyttöä pitävälle välittäjälle et saisimmeko tulla katsomaan asuntoa. Näyttö oli järjestetty jollekin hienosto pariskunnalle ja sain osakseni epämääräistä mutinaa. Kiersimme talon monta kertaa ympäri ja kun rannan puolelle asunnosta näkyvät ihmiset ei ottaneet meitä tosissaan, niin yritin talosta poistuvalle vanhemmalle lyylille mennä kertomaan kiinnostuksestamme. Hän ilmoitti ettei kohde ole hänen listallaan joten päätin kysyä pari kertaa et mitä se tarkoittaa.. Toisella kerralla mieheni pyysi mua lopettamaan. 
 
Tutustuimme talon lähiympäristöön ja muutaman polkaisun päässä on alueen trendikatu, Abbot Kinney. Ihania moderneja hipahtavia paikkoja täynnä Punavuorihenkisiä ihmisiä.. Olimme nälkäisiä, joten etsimme pisimmän jonon ja menimme nuuskimaan. Sieltä paljastui nimetön mutta mielenkiintoinen ravintola. Tilasimme pitsat ja pikkukaalipaistosta. Minulle maistui, mutta mieheni ei eksoottisista vivahteista niin tykännyt. 
 
Alkoi hämärtää ja lähdimme ajaa kilpaa ravintolasta samaan aikaan poistuvan, meidän suunnalta tulevan parin kanssa. Tulipa taas tosi kylmä alkuun mutta montanan mäelle päästyämme oli ihanaa syksyn viileyttä ja mexikopipon lämpöä.

 

http://www.trulia.com/property/3120507702-2401-Ocean-Front-Walk-Venice-CA-90291 Nämä kaksi viimeistä kuvaa olen screenshotannut ylläolevasta osoitteesta. Talo jota katsoimme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *