L.O.V.E.

 

 
 Sydämillä koristettuja donitseja, suklaa muffinsseja, ilmapalloja, katseita, suukkoja, läheisyyttä, kauniita sanoja, hyvää oloa, kipinöitä, innostusta, sydämen jyskytystä, perhosia vatsassa, arvostus, kunnioitus, nauru, hymy, silmänisku, toisen viereen nukahtaminen, rutistus, turva, toisen vanhalle kananmunalle haisevat pierut, kiukuttelut, riitely, anteeksianto, luottaminen, hassuttelu, ymmärtäminen, tilan antaminen, omistautuminen ja kaikkein tärkein minulle: toisesta nauttiminen.
 
Mieheni on intohimoni.
 
Happy Valentine’s day everyone <3
 
Kultainen Love bracelet ja siihen kuuluva tarina <3 Mieheni ei ole mikään perus romantikko. Kun hän sille tuulelle yllättää, niin hänellä on omaperäinen ja ainutlaatuinen tapa osoittaa hartaasti valituilla sanoillaan tärkeyteni. 
 
*Onnellisia kyyneleitä*
 
 
 
 

 
Minä olin kaksi päivää sitten lähdössä rannalle kun mies jäi huoneeseen tekemään töitä. Heei, ajattelin kaupassa kun ostin vettä…nythän on ystävänpäivä. Minäpäs yllätän ja piristän vähäsen beibiä. Ostin ilmapallon, kortin, kitkat rasian ja dr pepperin 🙂 juokasin rattaiden kanssa takas hotellille ja pyysin respa mimmii soittaa huoneeseen “hello sir, can u open the door please”.
 
Ovi avautuu ja hetken päästä tulee viesti:  Kiitos kulta herkuista, mut mä luulin et se on vasta torstaina. 
HAHAHAHAH….hauskaa..ei kai se täsmällisyys oo se juttu, vaan ajatus <3
 

 
                                                                                            

                                                                  L o V e  L oV e  L o Ve

Leave a Reply

Your email address will not be published.