#LAUNCHEVENT #OOTD

Makeup&hair: Antonio Flores

Paita/takki // Vintage, Housut // Minimum (gifted), Laukku // Gucci, Aurinkolasit // Ray Ban, Boots // Zara

Matkustaessa näkee paljon tyylikkäitä, mielenkiintoisen näköisiä tyyppejä. He jäävät mieleen ja joskus siinä käy myös niin, että sitä alkaa pohtimaan, missä nämä tyyligurut shoppailevat, hakevat smoothiensa, lounastavat tai viettävät iltaansa. Eikö niin? Ainakin minä teen sitä. Istun jossain kahvilassa ja näen upean ihmisen ja mietin hänen elämäänsä, elämäntyyliä etc..:)

Gina Tricot lanseeraa tyyliin perustuvan kaupunkioppaansa: Guided By Stylen. Kyse on siis interaktiivisesta nettisovelluksesta, jossa käyttäjä valitsee ensin kaupungin, jonne hän haluaa matkustaa. Tämän jälkeen hänelle esitellään erilaisia muotivaikuttajia valitsemasta kaupungistaan, joilla kaikilla erilaiset tyylit. Käyttäjä valitsee itselleen sopivimman tyylin/ihmisen, jonka jälkeen hän saa tyylinsä sopivia ja henkilökohtaisia matkavinkkejä päiväksi, illaksi ja yöksi. Minun mielestäni aika siisti juttu. Tänään saimme esimakua tästä tulevasta interaktiivisesta kaupunkioppaasta, eksklusiivisessa launch-tilaisuudessa, joka järjestettiin Lilla Roberts hotellin hulppeassa sviitissä.

Guided By Style julkistetaan 22 maaliskuuta sivustolla guidedbystyle.com.

xx Didem

4 Responses

  1. Näytät todella upealta! Kiinnitin heti huomiota tuuheaan tukkaan ja sinulle mahtavasti sopivaan huulipunan sävyyn 🙂

    1. No eikö 🙂 Kiitos! Antonio osaa ja tietää. En olisi itse koskaan valinnut tuollaista huulipuunaa..olin Analle et hei apua,  en kai mä näytä gootilta tässä huulipunassa. Stressaan aina..sit se oli vaan et nyt hiljaa ja luota muhun. 😀 

      Siis rakastan sitä että joku toinen meikkaa ja laittaa mut kuntoon. Muutenhan kävelen aikalailla meikittömänä. Rakastan luonnollisuuden tunnetta myös. Mutta eilenkin niin ei kasvoillani ollut muuta kun huulipuna, silmien rajaus ja vähän ripsarii yläripsissä. 

       Aurinkoista päivää! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *