Lennolta suoraan keittiöön ;)

 
Home sweet home <3

Lento meni aivan loistavasti. Molemmat miehet nukkui koko matkan 😀 Pienempi nukkui suloisesti mun kanssa. Luca oli rauhallinen koko lennon ajan. Uskon että siihen vaikutti tietenkin se että meillä oli yön yli lento, mutta myös se että Lucalla oli aikaa peuhastella kentällä kaikki energiat pois. Sain baby basketin Lucalle, mut ei se taaskaan viihtynyt siinä ollenkaan. Vuosi sitten samalla lennolla mulla oli aivan järjetön jetlag..Kesti noin pari viikkoo ennen kun pääsin rytmiin, mut uskon että siihen vaikutti se ettei oikeastaan ollut mitään pakollista silloin, jonka takia olisi pitänyt saada kellonajat kohdalleen. Katsotaan miten nyt käy. Luca meni nukkuu ysiltä Sveitsin aikaan (koko päivän valvomisen jälkeen) ja mä meinaan tämän postauksen jälkeen mennä sänkyyn lukemaan ja odottelemaan nukkumattia.

On ollut ikävä omaa keittiötä. Kotiin päästyämme laitoin heti pesukoneen rullaamaan ja siitä suoraan kauppaan. Lounaaksi hieman kevyempi ateria, kun mitä on tullut syötyä viime kuukauden 🙂 tosin annoskoosta päätellen huomaa että olen ollut Amerikassa 😀 haha..ja söin lautasen loppuun!!!

 
 
Alla rakuunalla maustettu kana salaatti fetalla, paistetulla kesäkurpitsa/pinjansiemen sekoituksella, paprikalla, tomaatilla, kurkulla ja florida mix karpalo pähkinäsekoituksella.
 
Nammm!!
 
Paistan usein kesäkurpitsaa, sipulia, pähkinöitä, paprikaa tai sieniä, jotka maustan basilikalla, timjamilla ja salaattimausteskoituksilla. Lisään seoksen sitten salaattiin tai lisukkeeksi johonkin ruokaan.
 

 

Kauniita unia <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *