Lucan kevät lookki ja uusi YSL manifesto

 

 
Postissa odotti kiva paketti mummulta 🙂 Lucalle uusi Benettonin kevättakki. Tack mamma <3 ja mulle tuli kolme lehteä. Hyvä kun mun äiti aktiivisesti jaksaa lähettää tännepäin ylläripostia ;).

Takki on niin pehmeä ja käy hyvin Suomen vilpoisiin kesäiltoihinkin, jos tulee kuuma sen saa minipussukkaan rutistettua. Todella pehmeä ja mukava päällä!
 
Tänään me ollaan käyty leikkikerhossa, syöty kiinalaista take awayta, siihen päälle leivokset, istuttu terassilla Hannan ja pikku Viktorin kanssa, pyörähdetty Jelmolissa ja hoidettu kämppä asioita. Kohta on muutto..en ole siitä hirveesti vielä puhunutkaan. Later;) 
Ostin Jelmolista itselleni uuden hajuveden. Ihastuin Ysl Manifesto tuoksuun. Kevään uutuuksia ja tuoksu on pehmeän voimakas, mut kuitenkin kesäisen raikas. Mä pidin tosi paljon! Mulla on ollut kolme vakkaria, jota olen käyttänyt ja ne on gucci guilty, armani code ja tom ford jasmin rouge. Tom Fordin tuoksu on naurettavan kallis (250) joten sen määrän jota itseni päälle suihkautan…eli paljon, niin on turha ostella koko aikaa noin kalliita tuoksuja. Olen parfyymin suurkuluttaja. Uskon että vieressä oleva ihminen joskus tahtoisi laittaa happinaamarin päälle kun istahtaa viereeni 😀
 
Nyt Hyvää yötä <3 …olipas tylsä postaus..väsyttää ja toivon että pääsen kohta peiton alle selailemaan lehtiäni.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.