LUMENE- with Arctic Cloudberry

 
Lumene, joka on saanut nimensä Kuhmoisten Lummene-järvestä, on kosmetiikkamerkki jota olen tukenut jo vuosia. Luotto tuotteeni Lumenelta ovat Wild arctic cloudberry sarjan helyttävä päivävoide silmänympärysvoide ja raikastava puhdistusvoiden. Aurinkopuuterinin on aina Lumenen. Ostan niitä jemmaan monta (siltä varalta että on sitten kun paljon reissailee). 

 Heleyttävä päivävoide on koostumukseltaan raikas, kosteuttava ja kevyt. Se sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja kapselointiteknologian ansiosta erityisen paljon tehokasta C-vitamiinia. Näiden yhteisvaikutus heleyttää ihoani ja suojaa ulkoisilta haittavaikutuksilta. Levitän voidetta aamuisin kasvoilleni ja kaulani iholle.                                                                                        Heleyttävä silmänympärysvoide on hajusteeton ja se sisältää samat vaikuttavat aineet kuin päivävoide. Voide suojaa ikääntymisen ensimerkeiltä.                                                                 Raikastava puhdistusvoide on tehokas puhdistamaan (en käytä vedenkestävää ripsaria) ja kosteuttaa ihoa. En käytä kasvovettä puhdistukseen lainkaan (varmasti tottumuskysymys).                                        

Minulta kysyttiin myös mitä hiustuotteita käytän kun pesen hiukseni. Aikaisemmin olin tarkka ja tietyt merkit vain kävi. Ostin shampoot ja hoitoaineet aina kampaajalta. Nykyään olen huomannut että hiukseni voi yhtä hyvin vaikka tuotteeni vaihteleekin. Siihen vaihteluun totuin, kun matkustelua tuli enemmän kuin aikaisemmin, eli hyvin uesin. En halunnut ottaa hiustuotteita mukaan matkoille, vaan ennemmin ostaa sitten uudet tai joskus vain käyttää hotellien tuotteita. Bonacuren hoitoaine latvoille on aina mukanani. Ilman sitä hiukseni ei avaudu. Lorealin Elseve Re-nutrition on näyttäytynyt olevan hyvät hiuksilleni (kotona käytän aina tätä ja myös matkoilla suosin tätä). Minulla on kuivat hiukset joten nämä tuotteet ravitsevat hiuksiani ja se tuntuu ja näkyy aina pesun jälkeen. Pesen hiukseni pari kertaa viikossa. Minulla ei mene rasvaiseksi hiukset.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *