Lunch outfit!

Eilinen lounas asuvalintani. Farkkushortseja on tullut käytettyä aika vähän, vaikka noi mun Bershakn shortsit onkin erittäin hyvinistuvat ja liikkuvat.

Punaiset huulet ja korot toi pikkasen särmää muuten hyvin basic lookiin., enpä ole enää mökillä. 😀

Ihanaa viikonloppua kaikille. Mulla kohta taas hammaslääkäri. Mun juurihoitoa jatketaan, yök!

Ehkä nähdään Flowssa. 😉

 Shortsit/Bershka, t-paita/HM, Aurinkolasit/RayBan, korot/Nelly.com (Gifted), paita/ZARA, Huulet/Lancome,      Rintakoru/Chanel

Kuvat/Päivi

 

8 Responses

  1. Heei, onko sulla snapchat? Jos on niin millä nimellä käytät ja jos ei ole niin PLIIIIIIS tee! Olet aivan ihanan oloinen ihminen! Sydämellinen, huumorintajuinen ja ehdottomasti hemmetin style mamma! <3 Sun juttujasi olisi ihan super hauska seurailla silleen behind the scenes tyylisesti 🙂 Pus ja ihanan aurinkoista Flow viikonloppua!

  2. Sun blogi on kyllä niin inspiroiva, yksi suosikeistani. Satutko muuten muistamaan mistä tuo musta college on? Tosi kivasti laitoit rintakorun siihen.

  3. Haluaisin kuulla kokemuksiasi ihmisten asenteista/kateudesta elämäntyyliäsi kohtaan, ja miten ylipäätään olet näihin asioihin suhtautunut. Haluaisitko tehdä siitä postauksen? Millaista palautetta olet saanut muilta ja miten se mielestäsi kannattaa ottaa vastaan? Entä miten omat vanhempasi ja appivanhempasi ovat suhtautuneet kyseiseen asiaan? On ihailtavaa, miten suorasti olet julkisesti kertonut elämäntyylistäsi, etkä yritä peitellä sitä. Olen itse siinä tilanteessa, että mieheni ansiosta olen päässyt nauttimaan mm. matkoista, ostoksista ym. Toivon, että olisin itse yhtä rohkea kuin sinä, että uskaltaisin vastata kysyjille, että laukkuni on mieheni ostama tai että hän maksaa meillä kaikki menot. Aluksi uskalsin sanoa, mutta en enää, sillä olen huomannut minkälaisia tunteita se monessa herättää ja miten monen ihmisen suhtautuminen minuun onkaan muuttunut pelkän rahan takia, vaikken ihmisenä ole muuttunut/kadonnut mihinkään. Mutta.. Ehkä joku päivä uskallan sanoa suoraan miten asiat ovat, ja sinä olet yksi inspiraation lähteistäni rohkeutesi ja suorasukaisuutesi ansiosta (tietenkään unohtamatta kauneuttasi ja pettämätöntä tyylitajuasi). Mukavaa ja aurinkoista loppukesää, ja kaikkea hyvää.

  4. Det heter lounasasuvalintani men på riktigt sku man kanske säga på finska asunvalintani lounaalle. Hyvin istuva är två separata ord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.