MAGNUM X 3

 
 

Nämä kuvat on otettu viime viikolla kun meil oli lounasdeitti murun kaa meidän kotihoodeilla. Tällä viikolla kirjoittelen jo Suomesta. Lyhyesti kerron viikonlopun tapahtumista. On niin ihana olla taas täällä. Perjantaina kun tulin, jätin jättirimovat nopeasti hotellille ja lähdin viemään Lucaa mun
vanhemmille. Luca juoksi mun äidin syliin.              

                                                                       

Myöhemmin tapasin mun rakasta ystävää ensin Kämpin terdelleä..sit tuli kylmä ja siirryttiin Brondaan. Mulle ensimmäinen kerta, eikä viimeinen. Aivan ihastuttava paikka. Oltiin vaan siinä baarin puolella. Service olis voinut olla hieman nopeampaa, mutta muuten setti toimi. 
 
Ennen kotiinmenoa ajateltiin et pyörähdetään vielä Showroomin 1-vuotis synttäreillä. 
 
No offence Sedu! Mutta mä sanon nyt mielipiteeni. 
 
Miksi nähdä vaivaa himassa peilin edessä ja miettii mitä laittaisi päälle, kun kumminkaan lopputulos on kuin olis almost naked. Nämä suloiset wannabe viidakon tähtöset/ seiskan tähtityttö tyyppiset starat..jättäkää ensi kerralla suosilla vaan yläosat vaatekaappiin. Huh (ISOLLA) siis mun makuun ja silmiin. 
 
Tähän on hyvä lopettaa perjantai illan selostus.
 
 
Lauantai alkoikin shamppanja lounaalla olohuoneessani, eli Ravintola Teatterissa. Tyttöjen kanssa kokoonnuttiin syömään ja juomaan. 
 
Ennen iltaa kävin vaihtamassa vaatteet ja sit taksilla Erottaja nightiin jossa oltiin sekaporukalla. Sieltä jatkettiin suoraan Teatterin vippiin ja otettiin mieheni kanssa paras pöytä parhaimmilla juomilla. Illan aikana meni 2 magnum Domppaa ja yksi magnum vodka. Janoista ja iloista porukkaa. Kaikki ihanant rakkaat saman pöydän äärellä <3 Mun favorite dj soitti mun kaikki favorite biisit!! Kiitoksia illasta kaikille osallistuneille. Onneks kesä on vasta alussa 😉 

 
 

 
Takki -H&M
Lippis – ZARA
Housut – Love Culture
Lenkkarit – ZARA
Aurinkolasit – ZARA
Laukku – LV
Korvakorut – Gucci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *