MIEHILLE ARMEIJA. NAISILLE HIERONTA JA RAPSUTTELU KOULU ;)

 

 
Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt että pitäisi kirjoittaa yhdestä aiheesta ja nyt sitten päätin jakaa ajatukseni 🙂

 
Aihe: HIERONTA ja RAPSUTTELU!
 
Mun mielestä jokaisen naisen pitäisi vaikka käydä hierontakoulu, jossa opetellaan koskettelun jalo taito.  Mä annan usein päähierontaa, jalkahierontaa, muuten vaan rapsutteluu mun miehelle. Kun miehet käy armeijan niin naiset vois käydä kodinhoito/hieronta kurssin. Jollain ihmisillä on vain luonnostaan kosketus sellainen, että menee ihan kananlihalle, mutta sen voi varmasti myös opetella ja sitä kautta  tuottaa mielihyvää rakkaalleen 🙂 
 
Mä en ole käynyt mitään kursseja, mut joskus kun tänne Sveitsiin muutettiin katselin jotain vkl kursseja ja harkitsin osallistuvani ihan vain omaksi iloksi kurssille. Hieron kyllä hyvin, mutta mua ei yhtään haittais opetella se ammattilaiselta. Pidätte mua varmaan ihan hulluna, mut näin mä ajattelen. Vaikka olisin uranainen, niin persoonani ei muutu miksikään, eli nyt ei ole kyse siitä että minulla on päivät pitkät aikaa miettiä tällaisia höpö juttuja, vaan koen aidosti että naisen olisi hyvä käydä oppikoulu siitä kuinka olla hyvä tyttöystävä/vaimo ja kodin hengetär. Kaikille se ei sovi, mutta kun tunnen ihmisiä jotka ei edes omista kotonaan pölynimuria..niin on hieman erikoista. 
 
Ja miehet?!! jos joku mies tätä lukee..onhan se nyt aina kotiinpäin kun oma nainen antaa päivän päätteeksi rentouttavan päähieronnan.
 

 
ps. miehelläni on sellainen erikoinen juttu, että aina kun ollaan autossa niin pidetään usein toisiamme kädestä kiinni ja sit hänen kysnien alta pitää kaivaa. 
 
Tässä samalla pitää kertoa että sain uuden macin pari päivää sitten ja selailin vanhoja kuviani, josta löysin tuon alla olevan Chanel kuvan. Sinä päivänä tavattiin mieheni kanssa ekan kerran. Tai viikkoa aikasemmin mieheni oli bongannut mut Teatterin vipistä ja kysellyt kuka olin ja tiesi että olin menossa siis juhliin seuraavalla viikolla..jonne hän sitten kaverinsa kanssa tuli kuokkailee 🙂 hihihii…and still going strong <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.