Mielipiteitä geelikynsistä, pidennyksistä ja lisukkeista

 
 
 

Varmasti tuli selväksi että itse vältän pidennyksiä ja geelikynsiä. Kynsissä syynä se että olen kärsimätön siinä vaiheessa kun yksi ynsi katkee vaikkapa ja sit en heti sormia napsauttamalla saa siihen uutta kaunista kynttä. Geelikynnet muuten näyttää aivan upeilta ja varmaan vielä joskus meen laittaa sellaiset. Esim jenkeissä mä pidin geelikynsiä jonkun verran, koska pystyin vaan kävelemään salonkiin huoltaa kynteni jos oli tarve. Salonkeja löyty joka korttelista almost.  

Miltä kynteni näytti geelien jälkeen? -Kuluneilta!! Ja sitä en halua. Sen takia vaan parempi että pysyttelen tässä omassa metodissani 😀 Sitä paitsi olen ihan hyvä lakkaamaan kynsiä, eikä oikea käsi tärise kun lakkaan vasenta. Olen siis vasenkätinen, jos ette vielä tienneet. 🙂

Ripsenpidennykset ja hiustenpidennyksen…not my cup of tea. Voin kuvitella kuinka epämiellyttävältä päässä tuntuu kun laittaa kädet päänahkaan. Ajatuskin vaan siitä että sulla jotain ylimääräistä hiuksissasi saa oloni epämukavaksi. Ajattelen näin että te joilla on entuudestaan ohkaset hiusket ja haluatte lisää hiuksia, niin tuo ei ainakaan ole ratkaisu, koska kun lopetatte lisukkeiden käytön niin omat hiukset on vielä ohkasemmat. 

Ripsienpidennykistä en pidä sen takia, että loppumetreillä ne voi olla ihan klönttiset ja puolet irronneet. En usko että koskaan tulen testaamaan näitä. Suurimmalla osalla ystävistäni ja tutuista taitaa olla ripsenpidennykset ja bloggarit varsinkin mainostaa paikkoja joita suosittelevat. En tuomitse muita. Itselläni kuitenkin se tunne että välillä meikkaa ja keskittyy ripsarin laittoon on ihana. Kun kasvot pesee, niin iho ja ripset täysin puhtaat ilman mitään. Mua häiritsis ripsienpidennyksissä varmaan myös se että koskaan en ole naturel, kun mulla nee liimatut mustat jutut silmissä. 

Sitä paitsi tämä ripsitrendi on aiheuttanut sen että moni joilla on jo omasta takaa kauniit ripset (varsinkin kun laittaa ripsiväriä) niin pilannut omansa tuuheuttamalla/pidentämällä. Ei se vie paljon aikaa aamusta laittaa ripsaria.

Olen aika vanhanaikainen monessa asiassa 😀 jos olisin hei opettaja niin mun oppilaat tekisi varmaan kaikki projektit käsin ja kuvat mitä käytettäis olis itsepiirrettyjä, eikä netistä tuotuja. heh <3

Lepposaa päivää! Mä istun täällä hoplopissa ja työskentelen koneella kun Luca leikkii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *