MONDAY INSPIRATION & PLAYLIST

Hullun energisellä fiiliksellä lähtee tämä viikko käyntiin. Mulla oli jo ikävä normi maanantaita. Musiikki soi täällä korkkarin officella ja mä kuuntelen jokaista biisiä jotenkin ylifiiliksissä. Olen vastaillut kommentteihin ja seuraavaksi siirryn sähköposteihin. Sen jälkeen selaan muutaman lehden läpi. Lehdet ovat hyviä inspiraationlähteitä blogiaiheisiin ja otsikoihin. Teen niistä muistiinpanoja puhelimeen. Toivottavasti viikko on täynnä uusia kivoja juttuja. En halua päästää irti tästä olotilasta. Tässä teillekkin mun aamun playlist…vähän erikoinen ehkä, jos miettii tätä mun super hyvää fiilistä, mutta mä kuuntelen laidasta laitaan musaa, oli mieli mikä tahansa ja myös uppoudun biisin tuomiin olotiloihin.

TEQUILA – Paula Vesala

I TOOK A PILL IN IBIZA – Mike Posner

NEW AGE – Marlon Roudette

LISTEN TO YOUR HEART – Roxette

BURN – Ellie Goulding

KINGSTON TOWN – UB40

WILDEST DREAMS – Taylor Swift

HELLO – Adele

BITTER SWEET SYMPHONY – The Verve

MINÄ SINUA VAAN – Jenni Vartiainen

EASY LIKE SUNDAY MORNING – Lionel Richie

HEAVEN – Bryan Adams

VAPAUS KÄTEEN JÄÄ – Haloo Helsinki

 

Aloitetaan viikko yhdessä hyvällä energialla 🙂

                                                                                                   xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *