Monkey wears Prada

 

Te kaikki jotka istutte siellä työpöydän äärellä tai koulunpenkillä ja luette mun blogia, kun haluatte aivot narikkaan 🙂 niiiin…tänään työpäivän ja koulupäivän jälkeen tehkää yksi asia josta nautitte. Jonka ajattelu pelkästään tuo hymyn naamalle. Se voi olla mikä tahansa juttu, mut toteuttakaa se <3.

Minä aijon tänään ottaa itselleni aikaa siihen että illalla istahdan alas terveellisten herkkujen (mansikoiden suklaakuorutteen) ja lasin shamppanjan kera lukemaan uusimman Costumen ja Ellen. Yleensä olen niin väsynyt tai teen kaikkea muuta, etten vaan jaksa alkaa selailemaan, mutta siirtelen silti lehteä joka paikkaan. Meinaan myös kirjoittaa ylös mitä vaatteita otan mukaan seuraavaan reissuun, joka on viikon päästä. Kirjaan ylös kivoja asukokonaisuuksia, niin sit on helppo pakata ja tietää myös että asuvalinnat toimii. Kannattaa kokeilla! Hyvin kätevää ja pakkaamisestakin tulee mieluisaa puuhaa.

Mieheni palaverin jälkeen lähdetään hoitamaan kotiin liittyviä juttuja. Teitä taitaa ehkä kiinnostaa tämä walk-in closet joka tänne olis tulossa 🙂 Tänään käymme muutamassa showroomissa mitä olisi tarjolla. Kuvittelen itseni jo sinne huoneeseen…Luca tietysti mukana

Ylläni on tänään Pradan Monkey business T-paita 😉 Se on sieltä samasta Trois Pommes liikkeestä Zürichissa, josta teille pari päivää sitten puhuin. Tiedän että ystäväni Virpi olisi innoissaan liikkeestä ja tekisi paljonkin löytöjä. Ajattelin sua Virpi siellä kun olin 🙂 Ensi kerralla sitten!
Pidän oranssista ja korallista vaatteissa ja asuteissa.

Kaikille oikein fantsua perjantaita, hymyilkää ja tehkää itse itsenne iloisiksi tänään. Sinä itse olet se tärkein. Sinun onnellisuus, hyvinvointi ja hyväntuulisuus säätelee niin paljon mieltäsi, että joskus mietin kuinka pienestä minäkin osaan pilata päiväni ja muiden läheisten päivän turhalla mökötyksellä. Ennemmin poimii omasta tilanteestaan hyvät puolet, eikä ajattele sitä mitä kaikilla muilla on ja mitä ei ole itsellään. Tunneihmisellä hyvät jutut ja vastoinkäymiset ovat astetta vahvempia reaktioita kun muilla, joten menkää ennemmin järki edellä kuin tunne edellä. Hyvä kombinaatio on molemmat yhdessä. Haastavaa!

 
 

 

 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *