MY LOOK TODAY

Home sweet home! Tultiin tänään kotiin mökiltä. Pesukone hurisee ja uunikin on lämpimänä. Teen suolaista piirakkaa ja salaattia iltapalaksi. Viihdyn keittiössä, en ole mikään huippukokki, mutta tykkään silti tehdä ruokaa, salaatteja ja herkkuja. Toinen asia, josta pidän -> järjestely. Rakastan tavaroiden ja paikkojen järjestelemistä. Enkä todellakaan ole mikään hamstraaja. Uskallan luopua tavaroista/vaatteista, joita ei tule käytettyä.

Mitäs pidätte asusta?

Hyvää Yötä <3

                  Takki/Lindex, Paita/ZARA, Shortsit/Vero Moda, Kengät/ Steve Madden, Laukku/LV 

Kuvat/MINNA SOMERO

 

22 Responses

 1. Ehkä vähän erilainen ja tässä on eri ideaa.. Toisaalta makee kun niin jäätävän kylmä keskellä kesää niin näen pientä ironiaa. Moni juttu aukee kun katsoo tarkemmin.

  1. Olen erittäin mukavuudenhalunen ja vilukissa. Jos alaosa on paljaana niin pitää yläosa olla vähintääkin tuplana 😀

   kiitos muru 😉

 2. Eihän tuo mikään talvitakki ole, vaan kevyt untuvatakki. Kiva yhdistelmä minusta, vähän “rouhea” tyyli. Tykkään!

 3. Hei Didem!
  Pidän paljon sun näistä vaate bloggauksistasi. Sun tyyli on niin ihanan “yksinkertaistettu” ja vaatteita löytyy myös zarasta ym…
  Mutta olisi hienoa lukea täällä sun blogissa kuntoilustasi ja liikkumisestasi. Esim. Miten liikut ja paljon, muuttuuko se eri vuoden aikojen mukaan?
  Kiitos

  1. Heipparallaa!

   Hyvä postausidea! Voin kirjoittaa ruokailustani ja kuntoilustani. Ymmärrän että lukijoita kiinnosta se puoli ja olenkin aika vähän kirjoittanut aiheesta, koska en oikein tiedä mitä kijroittaisin..tai enemmänkin ajattelen että mun kuntoilu voi olla aika ykstoikkosta ja tylsää.

   Katsotaan mitä saan aikaiseksi 🙂

   xx

 4. Haluaisin kuulla vähän lisää sektiostasi. Jäikö sinulle arven kohdalle sellaista löysempää “pussukkaa”, vai onko maha yhtä timmi arven ympäriltä kuin muualtakin?Kuinka pian aloit kuntoilla sektion jälkeen ja toivoitko nopeasti?

 5. Wow sun jalat näyttää tosi lihaksikkailta näissä kuvissa! Ootko tehnyt kyykkyä viime aikoina? 🙂

  1. Ihanko totta ? 🙂 No eipä kyykkyjä kyl hirveesti ole tullut tehtyä. Ehkä kuva kulma vähän feikkaa..pitää tarkistaa peilistä mun jalat 😀 haha

 6. Siis wtf ppl, todellakin toimii, supercool outfit! Jos ei shortsikelejä muuten ole niin just näin niitä laitetaan olemaan!;p jotkut tarvitsisivat vähän mielikuvitusta kaavamaiseen pukeutumisajatteluun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.