NÄIN LENNÄT MUKAVASTI!

Eilinen oli varsin kiireinen päivä. Vaikka päiväni täyttyi ihanista ystävistä, joita tapasin koko päivän hotellilla, niin silti olin vähän stressaantunut. Mulla tapahtuu tää sama aina päivää ennen lentämistä. Vaikka olisin pakannut matkalaukut viikkoa aikasemmin ja kaikki seisoisi valmiina, niin silti mä jännitän. Varsinkin jos on kyseessä todella aikainen aamulento. Tänään siis lennetään takas Sveitsiin.

Mä halusin kuvata teille asun jolla lennän tänään. Laitoin mun uudet lenkkariktin jalkaan. Sain ne mammalta joululahjaksi. Zürichissa näyttäisi sääennusteiden mukaan olevan noin 9 astetta, joten ei paha.

Tämä lookki syntyi siitä että halusin laittaa lenkkarit jalkaan eilen, koska tepastelin vaan sisätiloissa koko päivän. Lenkkareiden kanssa halusin sit taas verkkarit (verkkarit on myös joululahja mammalta).

Lopputulos on tämä, joka itseasiassa on aika fashion ja aika paljon minua. Harvemmin vedän jalkaan verkkareita jotka eivät ole myös ulkonäöllisesti harkittuja.

Chanel on tänään lentolaukkuni kahdesta syystä: En halua laittaa sitä matkalaukkuun ja toinen syy on se että mitä pienempi olan yli menevä laukku mulla on lentäessä, sen mukavempaa oleskelu on. Kädet kulkee vapaina. Lucan kanssa pärjää mainiosti pienellä varustuksella. Mitä isompi laukku, niin sitä enemmän turhaa tavaraa. Tämä pienellä laukulla matkustaminen ajatus pätee siis ainoastan lyhkäsille lennoille.

Lenkkarit ovat kevyet, verkkarit tyylikkäät ja tietenkin mukavat. Mukavuus on ensisijaista kun lennämme aikasin aamulla. Seuraavaksi haen rasvattoman laten ja croissantin.

Wish me Happy Landings 😉

Kuvat/Derya

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

20 Responses

 1. Hei pakko kysyä että mistä se sun äidiltä joululahjaksi saama lakki on? aivan ihana, tekisi mieli testata kävisikö se munki päähä;D

 2. Kieltämättä toimii tämä asu, täydellinen lentämiseen ja kaupungillekkin! 🙂 Jotenkin unohdin päivittää uuden osoitteen bloggeriin, onneksi nyt kuitenkin, onnea Cosmolle muutosta! <3 Ja seuperihana uusi Chanel! Pakko saada itsekkin keväällä uusi laukku, kunhan pääsen Cannesiin laukkukaupoille!

  http://nann-e.blogspot.fi/

  http://nann-e.blogspot.fi/

 3. Hei! Ihanat kengät ja housut… Saako kysyä että mistä ostettu? Niken kenkien malli? Kiitän jo etukäteen!

  1. Tykkään myös Boy mallista. Voisin kuvitella sen itselleni punaisen värisenä. Koska toi mun musta chanel on sellasella ruosteisella hopeella, niin jos mulla olisi sama musta boyna, niin yhdistelisin sen ihan samalla tavalla varmaan kun tämän klassikon kanssa.

   Esim löysä ohut “tyttömäinen” mekko, chanel boy ja bootsit. Hiukset tiukalle ponnarille, tai sit joku hattu ja aurinkolasit. (Ei sukkahousuja) Joten pitää ventata että säät lämpenee 🙂

   xx

 4. Aivan ihana yhdistelmä! Olisiko mahdollista jos tekisit postauksen joululahjoistasi? 🙂

  1. Sain joululahjaksi mani/pedin siinä mikonkadulla olevaan salonkiin. Joten kävin laittaa omien kynsien päälle ranskalaisen manikyyrin geelillä. Kuulin että geelilakan saa pois kynsilakanpostoaineella pitämällä sitä pumpulia vaan kauemmin kynnen päällä. Sopii siis mulle 🙂 Mutta, mä osaan tehdä itsekkin tosi hyvän ranskalaisen manikyyrin 🙂 Kiitos <3

 5. Siiis apua, en kestä kuinka mageet kengät!! Ihan täydelliset<3 mikähän niken malli mahtaa olla kyseessä x)

  1. Kiitos Pauliina. Mä selvitän huomenna mun mammalta mikä malli on kyseessä, heh 😀

   halit

 6. Tuo neule on upea! Etin juuri samantyyppistä tossa pari pvää kun olin lontoossa, mutta en löytänyt mistään samantyyppistä 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *