NE KUULUISAT JUNTTISUKAT!

Jepp, tiedätte ne junttisukat? Ne valkoiset tyhmän pituiset, jotka vilahtaa välillä suomalaisen eläkeläissmiehen sandaalijaloissa. Veikkaisin että tällä papalla on päällään myös jonkin sortin hawaijpaita. 😀 Niin sellaiset sukat eksyivät eilen mun kuvausten jälkeen kotiini. 

Mulla oli tosi kiireinen päivä eilen ja Kira Kososen launchpartyyn oli aikaa valmistautua noin 10 minuuttia. Vaatekriisiä ei ollut, mutta sain tämän erikoisen idean pukea ne päivän kuvauksiin tarkoitetut sukat nyt sit korkkareiden kanssa ja koristella ne Chanelin korulla. 

Suoraan sanottua, en oo vielä ihan varma pidänkö tuosta oudosta yhdistelmästä vai en? Kiva ja erikoinen lisä, todella minua, mut en silti tiedä.

Mitäs teille kuuluu? Mä vietän rauhallista koti-iltaa laukkujani läpikäyden. Mitkä laukuistani jää ja mistä luovun..ei ole ihan helppoa. Olen kuitenkin huomannut, että osa laukuistani vaan seisoo kaapissani, joten parmepi jos ne löytää uuden kodin. 

                                                                                            xx Didem

13 Responses

 1. Katoin eka et oot kääriny valkoiset kankaat nilkkoihin. Se ois musta ehkä jotenkin vielä tyylikkäämpi. Chanel ei jotenkin sovi tohon ehkä.. Liian puhdas jotenkin tuhrittavaks merkillä, joku kaunis kukan muotoinen ehkä vähän värikäs koru vois olla napakymppi? Nauha, kauniisti solmittuna tai suorana, jotain, en osaa sanoa. Tässä mun ajatuksia eikä nää oo mitenkään ainutlaatuisia. Oon huomannu et ku joku jää vaivaa, se idea täydellisenä versiona mitä hait tulee sit omassa muodossaan päähän joku päivä jos maltat jättää idean varastoon siks aikaa. Joskus sun blogissa teen havaintoja et oot keksiny mahtavan idean mut sen todellinen kulta-aika on vasta tulevaisuudessa.

  Mahtavaa syksyä! 🙂

 2. Itse asiassa jätä julkaisematta nää kommentit ei mitään iloa. Näin sen idean. Valkoiset liinat solmittuna, nyt kylmällä syksyllä ja talvella noihin kenkiin yhdistettynä. Niihin, esim vasempaan jalkaan siihen liinaan tai sukkaan keskelle sellanen koruista koostuva custom made punaisista, vihreistä ja sinisistä korupalloisya tms timanttikuvioisista korupallosarjasta tuleva risti, jonka poikkiosa kaartuu vähän alaspäin vähän niinku teslan logo.

  Toivottavasti nää sanat inspiroi.

 3. Moikka, tyylikkäät kuvat jälleen, ihana vain katsoa. En tiedä toimisiko joka ladyn nilkoissa, mutta sinulla ne näyttivät hauskalta yksityiskohdalta.

 4. Mun on pitänyt jo varmaan pari viikkoa kommentoida, että missä kaikki sun hienot ja persoonalliset laukut on? Selkeesti jokaisella itseään kunnioittavalla muotibloggaajalla “pitää” olla Chanel, mutta ihan oikeesti, ne on jo niin nähty. Sulla oli ennen usein eri laukku asukuvissa, laukku oli valittu sopimaan juuri kyseiseen asukokonaisuuteen. Nyt käsipuolessa roikkuu aina vaan perustylsä Chanel. On ne varmasti kalliita ja klassikkoja, mutta aargh niin tylsiä kun jokaisella muotibloggaajalla roikkuu sama kassi olalla, eri värissä ja koossa vaan. Sun tyyli oli ennen paljon yllätyksellisempi ja boheemi. Onneksi olet ainakin lupaillut vähän enemmän persoonaa ja pituutta teksteihisi jatkossa 🙂

 5. Mun mielestä toi asu on kyllä aika hyvä itseasiassa 😀 mustalla asulla ihminen ei lähtökohtaisesti voi mokata. Mustan ja valkoisen kanssa sopii myös mitkä värit tahansa, kuten jokainen tyylikäs nainen tietää 😉 ja tähän kokonaisuuteen mun mielestä sopii noi sukat kivana ja omaperäisenä kontrastina korkkareille ja mustalle asulle. Chanel taas pelastaa tavalliset sukat ajattomalla, varmalla ja klassisella tavalla, joten kyllä tää on vaan hyvä! Jos tää on joillekin liikaa niin fine ei tarvii kokeilla, mutta noin upealle naiselle, kuin sinä olet, niin tänä on todella modernin tyylikäs asu. Harkitsen ehdottomasti vastaavaa 😉

  Ihanaa viikonloppua!

 6. Noi sukat on ehkä buenot sellaselle 180cm pitkälle mutta lyhyellä ne katkaisee jalat tyngäksi. Mä ehkä yhdistäisin kunnon polvisukkiin tuon korun, vois olla tosi jännä 🙂

 7. Va va voom! Ihan super magee idea. Katsoin etusivulla kuvaa, et omg mahtavaa! Just tommoset rohkeat, omaperäiset, boheemit jne jutut tekee sun tyylistä sellasen mihin jään aina koukkuun! Vitsit kun omat nilkat olisi kans yhtä sirot kun sun niin voisin kans kokeilla, mutta just tää juttu ei sovi mulle. Pitää keksiä jotain muuta. Pointsit kuitenkin sulle, oot varsinainen trend setter, on tylsää vaan mennä aina saman kaavan mukaan. Joskus voi mennä vähän överiksi kokeilujen kanssa, mutta entä sitten, mun mielestä muodin kanssa voi vähän mennäkin, kunhan vaan kantaa sen ylpeästi 🙂 Ihanaa syksyä Didem! Xo

Leave a Reply

Your email address will not be published.